Nieuws

Mooie sportieve uitdaging voor Factor-W!

Geschreven op

Wát een mooie sportieve uitdaging is dit! Factor-W mag het interieur ontwerpen voor het nieuw te bouwen clubgebouw voor de Huissense voetbalvereniging Jonge Kracht. Een mooie thuiswedstrijd voor ons. Hoewel onze roots in Angeren liggen voelen wij ons nauw verwant met deze... Lees meer »

NETWERKEN

Geschreven op

Factor-W is vanvaf heden lid van de Business Open te Heelsum. Paulien gaat de honeurs waarnemen en zal haar kwaliteiten gaan inzetten om ons netwerk uit te breiden en te verstevigen. Wij hopen op enerverenede bijeenkomsten, leuke ontmoetingen en vruchtbare samenwerkingen. Lees meer »

Gezellige feestdagen en een KLEURRIJK 2019!

Geschreven op

Wij wensen iedereen gezellige feestdagen toe en een gezond, liefdevol en kleurrijk 2019! Paulien & Dian Lees meer »

Factor-W interieurontwerp

Geschreven op

Vandaag, zes november, is een hele speciale dag voor ons. studio de WOON FACTOR is nu officïeel omgedoopt in Factor-W. De afgelopen maanden zijn wij, naast de gewone werkzaamheden, heel erg druk geweest met alle nieuwe ontwikkelingen. Er is veel gebeurd. Lees meer »

studio de WOON FACTOR wordt.....???

Geschreven op

We houden jullie nog even in spanning. Dinsdag 6 november maken wij onze nieuwe bedrijfsnaam bekend. In de afgelopen maanden hebben wij een mooi traject doorlopen waarin we nieuwe inzichten hebben gekeregen die geresulteerd hebben in een naamsverandering, nieuw logo én ee... Lees meer »