GROTE VERGADERRUIMTE | VINK KUNSTSTOFFEN BV

Een uitdagende ruimte met een prettige sfeer

Begin 2013 heeft Vink Kunststoffen BV te Didam ons de opdracht gegeven om de grote vergaderzaal te herinrichten. De ruimte had geen sfeer en paste niet meer bij wat Vink als bedrijf wil uitstralen. De ruimte moest eigentijdser worden en een visitekaartje zijn voor het bedrijf. De wens was een ruimte waar ze met gepaste trots bezoekers kunnen ontvangen en werknemers met plezier vergaderen.

Eyecatcher voor meer dynamiek in de ruimte

In de vergaderzaal was behoefte aan opbergruimte. Omdat de ruimte ook een visitekaartje moest worden voor het bedrijf hebben wij deze twee elementen samengevoegd tot één eyecatcher die zowel voor sfeer zorgt als functioneel is. We hebben namelijk een groot fotokunstwerk ontwikkeld waar het door ons ontworpen zwevende dressoir naadloos in past. Het maatwerk dressoir zorgt voor de nodige opbergruimte en is tevens een pronkstuk waarin de nieuwste uitvoeringen van HPL plaatmateriaal van het merk POLYREY zijn verwerkt. Deze zijn in het assortiment van Vink Kunststoffen B.V. opgenomen.

Eigentijds en functioneel

Er is een mooi evenwicht gevonden in functioneel en aantrekkelijk bij de keuze voor het meubilair. Aangezien alles binnen een beperkt budget gerealiseerd moest worden, was dit een grote uitdaging. De tafels zijn mede door het flexibele schakelsysteem erg praktisch en in diverse opstellingen te plaatsen. De vergaderstoelen zijn comfortabel en hebben armleuningen waardoor een lange zit geen aanslag op je lijf zal zijn. De stoffering is gekozen in een felle tint die naadloos aansluit bij het dressoir.

GROTEVERGADERRUIMTE|VINKKUNSTSTOFFENBV

« naar het overzicht

SITEMAP | CONTACT | ALGEMENE VOORWAARDEN | DISCLAIMER | PRIVACY POLICY