Meubeladvies & maatwerk

Meubeladvies

Als de indeling eenmaal staat en het interieurontwerp is vormgegeven, bekijken we welke meubels daar het beste bij passen. Uiteraard is de keuze afhankelijk van de gewenste stijl en het beoogde budget. Maar bovenal moet het passen bij de functie en aansluiten op het indelingsplan.

Dankzij jarenlange ervaring kent Factor-W de fabrikanten en leveranciers van vele mogelijke producten en merken. Ook hier geeft Factor-W de voorkeur aan duurzame of gerecyclede meubelstukken. Wij verzorgen graag de offerteaanvraag en de begeleiding van de inkoop voor u.

Het meubeladvies wordt door Factor-W gevisualiseerd middels een moodboard dat wordt aangevuld met stalen.

Ontwerp maatwerk

In sommige gevallen is een maatwerkoplossing voor een bepaald meubelstuk de beste keuze. Dit wordt in het beginstadium van het ontwerpproces al aangegeven. Factor-W werkt het ontwerp hiervan graag verder voor u uit en verzorgt vervolgens ook de uitvoering hiervan. We hebben nauw contact met diverse vakkundige interieurbouwers en meubelmakers die garant staan voor een perfecte uitvoering van ons meubelontwerp. Zo kunnen wij de kwaliteit leveren die u verwacht.

Het meubelontwerp wordt door Factor-W gevisualiseerd middels ontwerptekeningen die worden aangevuld met stalen.

SITEMAP | CONTACT | ALGEMENE VOORWAARDEN | DISCLAIMER | PRIVACY POLICY