Meubeladvies & ontwerp maatwerk

Meubeladvies

Als de indeling eenmaal staat en het interieurontwerp is vormgegeven kunnen we gaan bekijken welke meubels daar het beste bij passen. Uiteraard is de keuze afhankelijk van de gewenste stijl en het beoogde budget. Maar bovenal moet het passen bij de functie en aansluiten op het indelingsplan. 

Dankzij onze jarenlange ervaring kent Factor-W de fabrikanten en leveranciers van vele mogelijke producten en merken. Ook hier geeft Factor-W de voorkeur aan duurzame of gerecycelde meubelstukken. Wij verzorgen graag de offerte aanvraag en de begeleiding van de inkoop voor u.

Het meubeladvies wordt door Factor-W gevisualiseerd middels een moodboard aangevuld met stalen.

Ontwerp maatwerk

In sommige gevallen is een maatwerk oplossing voor een meubelstuk de beste keuze. In het beginstadium van het ontwerpproces wordt dit al aangegeven.
Wij werken het ontwerp graag verder voor u uit en verzorgen vervolgens de uitvoering ervan. Factor-W heeft nauwe contacten met vakkundige interieurbouwers en meubelmakers waar zij op vertrouwen en die garant staan voor een perfecte uitvoering van ons meubelontwerp. Zo kunnen wij de kwaliteit leveren waarop u kunt vertrouwen.

Het meubelontwerp wordt door Factor-W gevisualiseerd middels ontwerptekeningen aangevuld met stalen.

SITEMAP | CONTACT | ALGEMENE VOORWAARDEN | DISCLAIMER | PRIVACY POLICY