Meubeladvies & maatwerk

Meubeladvies op maat bij Factor-W

Meubeladvies

Als de indeling staat en het interieurontwerp is vormgegeven, bekijken we welke meubels daar het beste bij passen. Uiteraard is de keuze afhankelijk van de gewenste stijl en het beoogde budget. Maar bovenal moeten de meubels passen bij de functie en aansluiten op het indelingsplan.

Dankzij jarenlange ervaring kent Factor-W de fabrikanten en leveranciers van vele mogelijke producten en merken. Ook hier geeft Factor-W de voorkeur aan duurzame of gerecyclede meubelstukken. Wij ontzorgen je graag en verzorgen voor jou de offerteaanvraag en de begeleiding van de inkoop.

Het proces begint met het in kaart brengen van de indeling en het interieurontwerp. Vervolgens kijken we welke meubelstukken het beste bij de ruimte passen. We visualiseren ons meubeladvies aan de hand van een moodboard, aangevuld met stalen, zodat je een duidelijk beeld krijgt van het uiteindelijke resultaat.

Maatwerkoplossingen voor unieke meubelstukken

In sommige gevallen is een standaard meubelstuk niet voldoende en is maatwerk de beste keuze. Dit wordt in het beginstadium van het ontwerpproces al aangegeven. Factor-W werkt het ontwerp hiervan graag verder voor je uit en verzorgt vervolgens ook de uitvoering hiervan. We hebben nauw contact met diverse vakkundige interieurbouwers en meubelmakers die garant staan voor een perfecte uitvoering van ons meubelontwerp. Zo kunnen wij de kwaliteit leveren die je verwacht.

Bij Factor-W begrijpen we dat je ontzorgd wilt worden tijdens het gehele proces. Daarom verzorgen wij niet alleen het meubeladvies en -ontwerp, maar ook de offerteaanvraag en begeleiding van de inkoop. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de logistiek en kun je vertrouwen op onze expertise.

Kies voor Factor-W voor professioneel meubeladvies op maat en hoogwaardige maatwerkoplossingen. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe wij je kunnen helpen bij het realiseren van jouw ideale interieur.

Afspraak maken

SITEMAP | CONTACT | ALGEMENE VOORWAARDEN | DISCLAIMER | PRIVACY POLICY