BLOG

De 'feel good factor' van Feng Shui (1)

Geschreven op

Wist je dat..... * Factor-W interieurconcepten ontwerpt vanuit het gedachtegoed van FENG SHUI? * FENG SHUI er vanuit gaat dat alles om je heen uit energie (KI of CHI genaamd) bestaat net zoals jijzelf? * er een WISSELWERKING is tussen jouw persoonlijke energie en die van... Lees meer »

De 'feel good factor' van Feng Shui (2)

Geschreven op

YIN & YANG Wat is nu precies CONCEPTUAL FENG SHUI? Om je daar een goed beeld van te geven moet ik toch bij het begin beginnen ;) CONCEPTUAL FENG SHUI (CFS) is een eeuwenoude Chinese filosofie die de wisselwerking van de energie tussen de mens en zijn omgeving bestudeerd. Lees meer »

De 'feel good factor' van Feng Shui (3)

Geschreven op

De 5 elementen In deel 2 van het BLOG 'De feel good factor van 'FENG SHUI' heb ik je verteld hoe wij de wisselwerking tussen YIN & YANG energie zichtbaar kunnen maken in het interieur. Ook heb ik laten zien dat, vanuit CONCEPTUAL FENG SHUI, deze energie gekoppeld wordt aa... Lees meer »

De 'feel good factor' van Feng Shui (4)

Geschreven op

De CHI flow In het vorige deel van mijn BLOG heb ik je uitgelegd hoe wij de energetische energie een bepaalde kwaliteit toekennen gekoppeld aan de eigenschappen van de 5 elementen;WATER, HOUT, VUUR, AARDE EN METAAL. Lees meer »

De 'feel good' factor van Feng Shui (5)

Geschreven op

WOONFUNCTIES IN HUN ELEMENT Zoals ik in deel 4 heb verteld, komt de CHI (levensenergie) een gebouw binnen via de hoofdingang. Bij jou thuis is dat dus de voordeur. Woon je op een flat, dan is de (voor)deur naar jouw woongedeelte de hoofdingang. Lees meer »