Voel jij je niet meer thuis in je werkomgeving?

Net terug van een heerlijke vakantie, vol nieuwe ideeën, open je de deur van je bedrijfspand en stapt enthousiast naar binnen. Trots op wat je al hebt bereikt, laat je de omgeving op je inwerken. Maar dan ebt je enthousiasme langzaam weg. Terwijl je door jouw bedrijfspand loopt op weg naar je werkplek, besef je het. Ineens ervaar je welke uitwerking de toch ietwat gedateerde uitstraling van het interieur op je heeft. De lichtelijk verpieterde planten in die eigenlijk best wel lelijke potten, de vloerbedekking die er net te lang ligt, en om nog maar te zwijgen van de kleuren in de gangen en de entree. De hele sfeer, de energie, past niet meer bij jou, de werknemers en het bedrijf.

Bij Factor-W geloven we erin dat de sfeer en uitstraling van het interieur enorme invloed heeft op het welzijn en de prestaties van werknemers en de algehele flow in een bedrijf. Tevens op de indruk die achterblijft bij bezoekers en klanten. Maar, wat nu? Waar ga je beginnen? Hoe pak je dit nu op een efficiënte en duurzame wijze aan? Wij helpen je graag!

BedrijfsQuickscan

Ben je toe aan een nieuwe look & feel die beter aansluit bij het bedrijfs-DNA en waarmee je een vitale en gezonde werkomgeving creëert? Maar ben je niet toe aan een uitgebreid advies? Met onze BedrijfsQuisckan brengen wij in kaart hoe het gesteld is met de huidige energetische balans in het bedrijfspand. We bekijken waar de sterke en zwakke punten zitten in de inrichting, gaan eventueel in gesprek met je medewerkers en stellen een rapport op. Zo heb je de perfecte basis in handen om mee aan de slag te gaan. Kun je ook daar wel wat hulp bij gebruiken? Factor-W staat voor je klaar om een uniek interieurplan voor jouw bedrijfspand te ontwerpen en realiseren.

Neem gerust contact met ons op en vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Afspraak maken

« Naar het overzicht

SITEMAP | CONTACT | ALGEMENE VOORWAARDEN | DISCLAIMER | PRIVACY POLICY