Wonen

Creëer jouw droomhuis met Factor-W | Professionele interieurbegeleiding voor nieuwbouwwoningen

GEFELICITEERD! Je bent de trotse eigenaar van een prachtige nieuwbouwwoning. 

Voordat je nieuwe huis als een écht thuis aanvoelt, moeten er veel beslissingen worden genomen die van grote invloed zijn op jouw woongenot. Factor-W staat klaar om je hierbij te ondersteunen. Ik weet als geen ander jouw woonwensen te vertalen naar een uniek en persoonlijk interieur. Van ontwerp tot en met realisatie, ik begeleid je graag tijdens het hele proces.

Hoe Factor-W jou kan helpen:

Kijk hier voor meer informatie over onze werkwijze en onze tarieven.

Tips & tricks voor een vliegende start

Begin de spannende beginfase van jouw nieuwbouwavontuur goed voorbereid. Hier zijn enkele handige tips van Factor-W:

  1. Verzamel beeldmateriaal: Maak gebruik van tijdschriften en online platforms zoals Pinterest en verzamel beeldmateriaal dat jou aanspreekt. Stel een moodboard samen om jouw gewenste woonstijl te visualiseren. 
  2. Denk na over de indeling: Zodra je de bouwtekeningen ontvangt, is het tijd om na te denken over de optimale indeling die past bij jouw leefstijl en gezinssamenstelling en de afmetingen van de ruimtes. Vaak creëer je met een kleine bouwkundige aanpassing veel meer mogelijkheden die beter aansluiten op jouw wensen.
  3. Begin bij de basis: Het is verleidelijk om direct op zoek te gaan naar die ene gave bank of die geweldige lamp voor boven de eettafel. Neem de tijd om belangrijke beslissingen te nemen over afwerking en materiaalkeuze voor de vloeren, wanden en keuken. En wat dacht je van het sanitair? Hiervoor moeten vaak in het begin van het bouwproces al keuzes gemaakt worden. Wel zo prettig als je die keuzes weloverwogen en direct bij aanvang kunt maken zonder last van tijdsdruk van de bouw. Factor-W staat klaar om je hierin te adviseren.

Maak van jouw nieuwe huis een persoonlijke leefomgeving met Factor-W!

Ben je op zoek naar professionele ondersteuning voor jouw nieuwbouwproject? Wacht niet langer en ga direct goed van start met Factor-W. Dé professionele en ervaren partner om van jouw nieuwe huis een persoonlijke leefomgeving te maken! Ik denk graag met je mee en ontzorgen je van ontwerp tot en met de realisatie. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met mij op en ontdek de mogelijkheden voor jouw droomhuis.

Afspraak maken

SITEMAP | CONTACT | ALGEMENE VOORWAARDEN | DISCLAIMER | PRIVACY POLICY