Verbouwing jaren 30 woning Nijmegen | Moodboard en Feng Shui

Om het nieuwe interieur van de jaren 30 woning van Tim en Marjolein naadloos aan te laten sluiten op hun wensen, ging Factor-W samen met het stel op zoek naar de persoonlijke woonstijl. Uit een stapel woontijdschriften, variërend van vtwonen tot Elle Decoration, hebben Tim en Marjolein beeldmateriaal verzameld waar ze enthousiast over zijn. Op deze manier verkrijgt Factor-W een goed beeld van de persoonlijke voorkeuren op het gebied van kleur, vormgeving, sfeer en stijl. Aan ons de schone taak om hier één duidelijk beeld van te vormen door middel van een moodboard.

Het moodboard is één van de twee uitgangspunten die de basis vormen voor het uitwerken van het interieurontwerp. Het andere uitgangspunt is de Feng Shui-analyse van de woning. Hierdoor krijgen we inzicht in de energiestroom in het huis en zien we wat nodig is om deze (verder) in balans te brengen met als doel een positieve flow in de ruimte te ervaren.

Factor-W is ervan overtuigd dat een goede balans in de energie essentieel is voor het ultieme thuisgevoel. Kleur, vormgeving en materiaalkeuzes hebben een grote invloed op de sfeer in een ruimte, die op zijn beurt weer effect heeft op hoe men zich voelt in die ruimte. Een compleet wit interieur heeft nu eenmaal, zowel fysiek als mentaal, een ander effect op ons dan een interieur vol kleur. Door het toepassen van het Feng Shui-principe wordt inzichtelijk welke keuzes het beste zijn voor een bepaalde ruimte. Het biedt Factor-W een mooi kader om natuurlijke keuzes te maken voor kleur, materiaal en vormgeving. Deze keuzes worden vervolgens getoetst aan de persoonlijke voorkeuren van Tim en Marjolein. Op deze manier komt alles in balans en creëren we samen een interieur waarin alles klopt!

Wil je graag weten hoe we zijn begonnen aan dit project? Lees dan hier ons vorige BLOG!

« Naar het overzicht

SITEMAP | CONTACT | ALGEMENE VOORWAARDEN | DISCLAIMER | PRIVACY POLICY