Verbouwing jaren 30 woning Nijmegen | Indeling

Verbouwing jaren 30 woning Nijmegen.

Factor-W kreeg in 2022 de mooie opdracht van Tim en Marjolein uit Nijmegen om een interieurplan te maken voor de begane grond van hun mooie jaren 30 woning.

Met name de indeling van de ruimtes paste niet meer bij de leefwijze van het jonge gezin met drie opgroeiende kinderen. Deze bleek niet praktisch te zijn en alle ruimtes konden wel een upgrade gebruiken. De wens om een grote leef-keuken met eiland te realiseren en een bijkeuken met meer opbergruimte is door Factor-W meegenomen in het ontwerp.

Allereerst hebben we bekeken hoe we het interieur konden vormgeven zodat het zowel esthetisch als praktisch voldeed aan alle wensen van Tim en Marjolein. De eerste stap was het onderzoeken van de meest optimale indeling die aansluit bij de leefwijze van het gezin. Een leuke uitdaging waarbij we net zo lang doorgaan tot alle puzzelstukjes op hun plek vallen. Een praktische indeling waarin rekening wordt gehouden met routing, lichtinval en optimaal gebruik van de ruimtes, resulteert in de perfecte basis voor de verdere uitwerking van het interieurontwerp. Om voor Tim en Marjolein de meest optimale versie uit te kunnen voeren bleek een doorbraak van de woonkamer naar de keuken dé oplossing. Aansluitend daarop werd besloten om ook de aangrenzende aanbouw met een gedeelte van de bestaande keuken en de bijkeuken mee te nemen in het plan. De verbouwing was een feit!

 

« Naar het overzicht

SITEMAP | CONTACT | ALGEMENE VOORWAARDEN | DISCLAIMER | PRIVACY POLICY