Nieuw Project 'Lents Buiten' Oost

NIEUW PROJECT ‘Lents Buiten’

We zijn al weer een tijdje bezig met een uitdagend nieuw project!

Sietske en Jorrit hebben onlangs een nieuwbouwwoning gekocht in de nieuwe wijk ‘Lents Buiten’, gelegen nabij Nijmegen. Factor-W mag hen helpen bij de inrichting door het ontwerpen van een praktische indeling en een efficiënt lichtplan voor de begane grond. Voor de gehele woning wordt er bovendien een kleur- en materialenplan uitgewerkt, zodat ze straks zelf aan de slag kunnen met de uitvoering hiervan.

Waar beginnen we zo’n project nu precies?
Factor-W start ieder project met een Feng Shui analyse van de woning op basis van de plattegrond. Op deze manier worden de energetische stroming in de woning en de eventuele stagnaties of verstoringen duidelijk. Deze verstoringen kunnen namelijk invloed hebben op het welzijn van de bewoners. Door middel van de inrichting brengt Factor-W de energiestromen in balans, waardoor een positieve flow ontstaat in het huis. Uiteindelijk wil iedereen natuurlijk dat je huis een plek is waar jij je thuis voelt.

Sietske en Jorrit hebben ondertussen ook wat huiswerk meegekregen. Ze hebben uit verschillende woonbladen beeldmateriaal verzameld, waarop te zien is wat hen inspireert. Op basis hiervan gaan we samen op ontdekkingstocht naar de smaak en woonstijl van Sietske en Jorrit, die door Factor-W vertaald wordt naar een persoonlijk moodboard. Dit moodboard vormt, samen met de Feng Shui analyse, de basis voor de verdere uitwerking van het interieurplan.

Waarom maakt Factor-W gebruik van deze eeuwenoude filosofie?
Omdat het volgens onze visie essentieel is voor je woongeluk dat de keuzes in het interieur passen bij jouw persoonlijkheid. Factor-W streeft ernaar dat deze keuzes weloverwogen worden gemaakt, zodat ze langdurig plezier opleveren. Ons doel is dat mensen zich gelukkig voelen in hun huis of op hun werkplek. Door Feng Shui als leidraad te gebruiken, ontstaat er een natuurlijke selectie in kleurgebruik, materiaaltoepassing, vormgeving en indeling van de ruimte die een positieve invloed hebben op de omgeving. Op deze manier maak je bewuste keuzes, die altijd duurzamer zijn dan klakkeloos een woontrend kopiëren in jouw huis. 

Aangezien Sietske en Jorrit al op korte termijn de nodige keuzes moesten maken voor de badkamer en het toilet op de eerste en tweede etage, hebben we hier als eerste op gefocust. De moodboards bieden houvast bij het maken van kleur- en materiaalkeuzes voor deze ruimtes. De look & feel hiervan is afgestemd op hun persoonlijke smaak en de bevindingen uit de Feng Shui analyse.

Benieuwd hoe dit project verder verloopt? Houd de socials van Factor-W in de gaten om als eerste op de hoogte te zijn van de vervolgstappen!

« Naar het overzicht

SITEMAP | CONTACT | ALGEMENE VOORWAARDEN | DISCLAIMER | PRIVACY POLICY