KLEINER WONEN | PLAKSE WEI

De kinderen hadden het ouderlijk huis verlaten en dus vonden Coby en Bert het tijd om op zoek te gaan naar een kleinere woning. Zij waren klaar voor de volgende stap, een nieuwe fase in hun leven en daar moest een passende woning bij gevonden worden. Deze woning vonden zij op de Plakse Wei in Bemmel. 

De mooie nieuwbouw woning was een schot in de roos. Coby en Bert zagen zich er al helemaal wonen. Maar de inrichting ervan zagen zij als een enorme uitdaging. Daarom werd Factor-W benaderd om hen daarbij te helpen. Door goed te luistseren, tijd te investeren om hengoed te leren kennen en met behulp van de Feng Shui analyse wisten wij het ultieme interieur te creeëren waarin zij zich als een vis in het water voelen. 

Al in de eerste ontwerpfase wisten wij Coby en Bert nog op andere ideeën te brengen over de indeling en de opstelling van de keuken. Vervolgens hebben we de rest van de indeling op de begane grond uitgewerkt en het lichtplan daarop afgestemd. Doordat we dit nog net voor de start van de bouw in kaart hadden gebracht kon het meteen in de uitvoering worden meegenomen. Vervolgens hebben wij het kleur -en materialenplan ontworpen en zijn we samen met Coby en Bert gaan shoppen voor de meubels. 

KLEINERWONEN|PLAKSEWEI

« naar het overzicht

SITEMAP | CONTACT | ALGEMENE VOORWAARDEN | DISCLAIMER | PRIVACY POLICY