Referentie Kleiner Wonen, Plakse Wei Bemmel

"Nog één keer verhuizen en we gaan het nu echt goed doen!

De aanleiding voor een gesprek met jullie was een nieuwe woning die we moesten inrichten en het maken van een goed lichtplan. Na jaren klungelen met verlichting stond dat als nummer één op ons lijstje voor ons nieuwe huis.
Na de kennismaking hebben we besloten om onszelf 'Factor-W' als kado te geven. Jullie hebben ontzettend goed geluisterd naar onze wensen en vragen en er was grote persoonlijke betrokkenheid en aandacht. Blij zijn we nog steeds met de herziene indeling van de woonkeuken, het prachtige behang in de keuken en de comfi woonkamer. Iedereen moet aan het behang zitten bij binnenkomst. Het voelt als een warme jas. Het lichtplan is ook super mooi geworden, waarvoor dank.

Jullie waren een fijne partij om mee te werken. Jullie zijn snel bereikbaar en gaven meteen reactie op mail of app. Paulien en Dian kunnen overtuigend zijn en houden van doorpakken. Soms ging het mij wat te snel, maar jullie pikten onze mening en commentaar wel degelijk op. Jullie versterken elkaar en dat is mooi om te ervaren. Ook fijn dat we via Factor-W de juiste uitvoerende partijen en leveranciers konden inschakelen. Jullie zijn in de uitvoering erg nauwkeurig en letten op details. Samen met deskundige vakmensen werken jullie aan het beste resultaat.

Wij zijn erg blij met het resultaat en wonen met heel veel plezier in ons prachtige huis, waar we hopelijk samen nog heel lang van mogen genieten. Dank voor jullie inbreng, zorgvuldigheid en betrokkenheid bij de inrichting ervan."

Coby en Bert

Bekijk het project

SITEMAP | CONTACT | ALGEMENE VOORWAARDEN | DISCLAIMER | PRIVACY POLICY