De 'plaat' en z'n verhaal (foto 4 uit de collage)

BINNENSTEBUITEN!

Lekkere frisse ontspannen koppies op de 4e foto. Kan ook niet anders, want deze selfie hebben we genomen tijdens onze zomervakantie in Frankrijk. Ja! Zelfs tijdens onze vakanties zoeken we elkaars gezelschap nog wel eens op. Heerlijk een paar weken vertoeven op een kleine camping met mooie natuur binnen handbereik.

Om tijdens ons werk goed te kunnen presteren moeten wij ons, net als ieder mens, op zijn tijd even opladen. En dat doen wij het liefst in de natuur. Paulien sport graag buiten en is een fanatieke bootcamper. Hier krijgt ze, naast de nodige spierpijn, een enorme energieboost van. Dian loopt graag in haar eentje te struinen met haar camera in de aanslag. Fotograferen is zo'n beetje een 'tweede natuur' geworden. Zo gaaf om al die mooie indrukken op de gevoelige plaat vast te leggen en op deze wijze anderen er van mee te laten genieten! Daar krijgt Dian enorm veel energie van. Tja, die natuur is voor Paulien en Dian in vele opzichten één grote inspiratiebron.

Voor ons is het dan ook heel logisch dat we werken volgens het Feng Shui principe. De omgevingsleer van Feng Shui gaat namelijk uit van natuurlijke processen. Het laat ons op een speciale wijze zien welke invloed de omgeving, oftewel het interieur, heeft op ons. Dat deze invloed van groot belang is voor ons welzijn is inmiddels wel bewezen. Daarom vinden wij het, als interieurontwerpers, erg belangrijk dat het interieur zo goed mogelijk wordt afgestemd op de behoeften van de gebruikers.

Het inzetten van natuurlijke materialen die aansluiten op de energie van de vijf elementen waar Feng Shui mee werkt, VUUR, AARDE, METAAL, WATER en HOUT, is voor ons inmiddels vanzelfsprekend. Geen betere invloed dan die van de natuur! Deze halen we dan ook graag naar binnen in onze interieurontwerpen. Niet alleen materiaalkeuzes, maar ook de indeling, kleurgebruik en vormgeving van het interieur worden getoetst aan het Feng Shui principe. Door al deze elementen op de juiste wijze in te zetten in het interieur komt een ruimte in balans en ontstaat er een natuurlijke verbinding tussen de ruimte en zijn gebruikers. Hierdoor zal men zich er prettig voelen en dit heeft dan weer een positief effect op een ieders welbevinden. Vandaar onze slogan:

"Happy people make lovely homes" 

« Naar het overzicht

SITEMAP | CONTACT | ALGEMENE VOORWAARDEN | DISCLAIMER | PRIVACY POLICY