Werken

Hoe zit het met de werkomgeving en het welzijn van de medewerkers in uw bedrijf?

De eerste stap naar een nieuw interieur van uw bedrijfspand is het interieurontwerp. Factor-W is ervaren in het vertalen van merkwaarden en de identiteit van uw bedrijf naar eigentijdse interieurs. Of het nu om een kantoorpand, onderwijsinstelling, zorginstelling of praktijkruimte gaat. Wij zijn dé professionele partner die met passie en lef uw wensen vertaalt naar een exclusief interieurontwerp waarin uw welbevinden en dat van uw medewerkers centraal staan.

Factor-W zet haar creativiteit graag in om uw bedrijfsruimte een unieke 'look & feel' mee te geven waarin u en uw medewerkers zich thuisvoelen en die naadloos aansluit bij de identiteit van uw bedrijf. Wij luisteren naar uw wensen, denken mee met uw doelstellingen en laten u graag door onze ogen naar uw interieur kijken zodat u de 'feel good' factor van Feng Shui zult ervaren. 

Totaalconcept

Een totaalconcept voor uw bedrijfsruimte bestaat uit een aantal disciplines die gezamenlijk een op maat gemaakt interieurplan vormen.

Realisatie

Na de presentatie en goedkeuring van het definitieve interieurontwerp voor uw bedrijfsruimte start de realisatie. Dankzij jarenlange ervaring kent Factor-W de fabrikanten en leveranciers van alle mogelijke materialen, producten en merken. U kunt hierbij denken aan vloeren, wandbekleding, verlichting of meubels. Wij kunnen ook maatwerk oplossingen voor u ontwerpen. Duurzame (gerecycled en pure) materialen en producten ondersteunen de 'feel good factor' en zorgen voor een positieve connectie van de gebruikers met hun omgeving.

Projectmanagement

Door samen te werken met vakbekwame en betrouwbare uitvoerende partijen die garant staan voor een perfecte uitvoering van ons ontwerp kunnen wij de kwaliteit leveren waarop u kunt vertrouwen. Factor-W verzorgt het offertetraject, de aansturing van de diverse betrokken partijen en bewaakt de tijdsplanning. Op deze manier wordt u volledig ontzorgt en kunnen uw eigen werkzaamheden gewoon doorgaan.

IK WIL GRAAG EEN AFSPRAAK MAKEN!

SITEMAP | CONTACT | ALGEMENE VOORWAARDEN | DISCLAIMER | PRIVACY POLICY