NIEUW CLUBGEBOUW | JONGE KRACHT

Voetbalvereniging Jonge Kracht is in 2021 gestart met de bouw van geheel nieuw complex aan de Polseweg in Huissen. Voor het horecagedeelte in het pand, ontworpen door Croonen Architecten, mocht Factor-W het interieur ontwerpen en realiseren. Een mooie, sportieve uitdaging waar wij met heel veel plezier en enthousiasme aan gewerkt hebben. In overleg met een speciaal samengesteld team, bestaande uit leden van Jonge Kracht, hebben wij het interieur vormgegeven. 

Weerspiegeling van het rode hart van Jonge Kracht

Zoals in al onze interieurontwerpen staat het DNA van onze opdrachtgever centraal. De kleur rood is onlosmakelijk verbonden met Jonge Kracht en deze kleur vindt je dan ook op vele plekken terug in het interieur. Zélfs de bar is bekleed met rode tegels!

In de hoofdingang van het pand heeft Factor-W een supergave graffitiwand laten creëren waarmee getoond wordt waar de roots van Jonge Kracht liggen en dat de jeugd de toekomst heeft. De Huissense zwaan, de herkenbare toren van de Zandse kerk en elementen uit de Zandse vlag zijn hierin ook vertegenwoordigd. En natuurlijk mocht de slogan "samen zijn we Jonge Kracht" niet ontbreken in dit eigentijdse statement. Het roemrijke verleden van 77 jaar Jonge Kracht is ook terug te zien in het zwart/wit fotobehang in de gangen van het horecagedeelte. Een feest der herkenning voor velen!

Meubelontwerp en maatwerk

Er zijn diverse door Factor-W ontworpen meubelstukken op maat gemaakt voor dit project. Ze zijn te herkennen aan de in staal uitgefreesde naam Jonge Kracht. Ook de verlichting boven de bar en de blokletters met verlichting zijn naar een ontwerp van Factor-W gecreëerd. De uitvergrote, realistische afbeeldingen van de corner, geprint op akoetsisch behang, vormen een mooie eyecatcher aan weerszijden van de doorgang naar het terras.

Onze keuzes hebben geresulteerd in een warm en eigentijds interieur waarin je het DNA van de club herkent waardoor iedereen zich direct thuis voelt!


NIEUWCLUBGEBOUW|JONGEKRACHT

« naar het overzicht

SITEMAP | CONTACT | ALGEMENE VOORWAARDEN | DISCLAIMER | PRIVACY POLICY