QUICKSCAN B2B

Bent u voor uw organisatie op zoek naar:

  • een vitale werkomgeving waarin uw medewerkers optimaal kunnen presteren?
  • een interieur dat aansluit op uw bedrijfsidentiteit en waarin iedereen zich thuis voelt?
  • meer betrokkenheid van uw medewerkers bij uw bedrijf?
  • een gezonde werkomgeving die zorgt voor minder ziekteverzuim?
  • nog betere bedrijfsresultaten?

Vraag dan nu de QUICKSCAN aan en laat u verrassen!

Factor-W kan voor u een QUICKSCAN uitvoeren. Dit biedt u in één oogopslag inzicht in hoe het gesteld is met de huidige energetische balans binnen uw bedrijfspand en welke invloed deze uitoefent op u, uw medewerkers en de bedrijfsresultaten. 

Het mag inmiddels bekend zijn dat de omgeving van grote invloed is op het welbevinden en daarmee de prestaties van de medewerkers. Volgens onze visie hebben indeling, plaats van de diverse functies, kleurtoepassing en materiaalgebruik een grote invloed op de sfeer alsmede de energetische balans.

De QUICKSCAN analyse wordt door ons uitgewerkt in de plattegrond van uw bedrijfspand. Vervolgens lichten wij onze analyse graag mondeling toe zodat u weet wat de uitkomst van de analyse voor uw organisatie betekent en hoe wij, middels aanpassingen aan het interieur, een positieve wending kunnen geven aan de flow binnen uw organisatie.

Mocht u aansluitend op de QUICKSCAN een passend totaalconcept voor uw bedrijf willen laten ontwerpen waarmee de energetische balans wordt hersteld en er een positieve flow zal ontstaan binnen uw organisatie? Dan heeft u in Factor-W de juiste partner gevonden. Wij maken graag een vervolgafspraak met u.

 

"Happy employees make great businesses!"

Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor uw bedrijf!