VERBOUWING JAREN 30 WONING | NIJMEGEN

Tim en Marjolein wonen met hun drie kinderen in een gezellige jaren 30 woning in Nijmegen. Zij vroegen Factor-W om hen te helpen een mooi interieurplan te maken voor de beneden verdieping. Met name de woonkamer, keuken en bijkeuken pasten niet meer bij de leefwijze van het jonge gezin met opgroeiende kinderen. De indeling was niet praktisch en alles kon wel een upgrade gebruiken. De wens om een grote leefkeuken te realiseren is door Factor-W meegenomen in het interieurontwerp. Op basis van de Feng Shui analyse hebben we bekeken hoe we het interieur konden vormgeven zodat het zowel esthetisch als praktisch voldeed aan al hun wensen.

Om dit te realiseren hebben we de bestaande wand tussen de keuken en woonkamer verwijderd en de gehele aanbouw waar de bijkeuken in zat is opnieuw opgetrokken en qua hoogte gelijk gemaakt met de rest van de woning. Hierdoor ontstond veel meer ruimte om de indeling naar wens te maken en zelfs de ensuite (roomdivider) tussen de leefkeuken en zithoek in ere te herstellen. Om rust en balans in de ruimtes te creëren is gekozen voor een zacht en natuurlijk kleurenpallet met hier en daar een pittig accdent. Ook voor de keuze in materialen is gekeken naar de Feng Shui analyse van de woning en is voor zo veel mogelijk natuurlijke materialen gekozen. Dit is precies wat Tim en Marjolein voor ogen hadden! Het huis straalt rust en wamte uit en heeft de sfeer die naadloos aansluit bij Tim en Marjolein en hun gezin.

Lees hier de review.

VERBOUWINGJAREN30WONING|NIJMEGEN

« naar het overzicht

SITEMAP | CONTACT | ALGEMENE VOORWAARDEN | DISCLAIMER | PRIVACY POLICY