Review | Verbouwing jaren 30 woning Nijmegen

"Paulien en Dian van Factor-W ontzorgen je verbouwing met een fantastisch resultaat!

Vanaf het eerste gesprek waren de contacten met Dian en Paulien heel erg prettig. Ze luisteren goed naar je wensen en verwachtingen en nemen je bij de hand bij het maken van het ontwerp en de keuzes voor het interieur. Ze houden erg veel rekening met je eigen voorkeuren en wat je mooi vindt. Maar durven ook suggesties te doen die buiten je comfort zone liggen. Alles wordt prachtig op elkaar afgestemd en ze komen met verrassende inzichten en ideeën waar je zelf nooit opgekomen zou zijn. Dat betekent dat het resultaat van de verbouwing prachtig en verrassend is.

Tijdens de verbouwing kwam Factor-W geregeld langs om het resultaat te bekijken en we hadden veel contact via de app. Het regelen van de interieurbouwer, stalen deuren, tegelvloer, en problemen rondom de keuken werden vakkundig begeleid.

Het grote voordeel is dat je niet allerlei winkels hoeft plat te lopen maar dat ze met voorstellen komen, stalen bestellen, etc. die je vervolgens bij hen op de zaak kunt bekijken en waaruit je keuzes kunt maken. Kortom het scheelt enorm veel tijd en energie en is bovendien buitengewoon leuk om zo ontspannen gezamenlijk met je verbouwing bezig te zijn. De prijs/kwaliteit verhouding is buitengewoon goed. Ze ontzorgen je. Ze besparen je tijd en gedoe. En het levert een geweldig eindresultaat op. Wij adviseren Factor-W aan iedereen die wil gaan verbouwen.

Wij raden iedereen aan om Factor-W in te schakelen omdat het resultaat fantastisch is en wij dat zelf nooit zo voor elkaar hadden kunnen krijgen. Bovendien scheelt het een hele hoop stress en gedoe rondom het uitzoeken van de juiste materialen. Wil je relaxed verbouwen doe het dan met Factor-W."

Tim en Marjolein.

Bekijk hier het project.

 

SITEMAP | CONTACT | ALGEMENE VOORWAARDEN | DISCLAIMER | PRIVACY POLICY