WONEN MET LEF | COLOURSPLASH

Een kleurrijke transformatie door Factor-W

Na zo'n twintig jaar vonden Margit en Harry het tijd voor een grondige make-over van hun prachtige woning. Factor-W kreeg de opdracht om een compleet interieurplan te ontwerpen dat perfect zou aansluiten bij hun wensen en smaak. Al snel werd duidelijk dat Margit en Harry een passie voor kleur hebben en niet bang zijn om gedurfde keuzes te maken. Dat werd voor Factor-W het uitgangspunt voor het ontwerp van het nieuwe interieur.

Harmonieus geheel door Feng Shui

Door zorgvuldig de keuzes in kleuren en materialen af te stemmen op de Feng Shui analyse van hun woning, hebben we een mooi en samenhangend geheel gecreëerd. We begonnen met het vernieuwen van de basis van het interieur. De warm-grijze gietvloer versterkt het karakter van het huis en biedt een rustige basis. In de woonkamer zijn de wanden in een warme schelpenwit gesausd. De blauwe maatwerk kastenwand, nieuwe meubels en styling zorgen voor een persoonlijke ‘coloursplash’ waarin Margit en Harry zich helemaal thuis voelen.

Sfeervolle keuken

De en suite kasten die de eethoek van de keuken scheiden, zijn met enkele aanpassingen weer helemaal van nu en passen perfect bij de hardhouten deuren en raampartijen. In de keuken hebben we een statement gemaakt met een kleurrijk grafisch behang. Samen met de op maat gemaakte eetkamerbank, nieuwe eettafel en prachtig vormgegeven hanglamp, hebben we de keuken omgetoverd tot een warme en sfeervolle ruimte. De keukenfronten zijn overgespoten, zodat Margit en Harry nog jarenlang kunnen genieten van hun vernieuwde keuken.

Een uniek interieur 

Dankzij de gedurfde keuzes en de perfecte balans tussen kleuren en materialen, is het interieur van Margit en Harry nu een prachtig, uniek geheel waar ze iedere dag van kunnen genieten. Factor-W is trots op deze transformatie en dankbaar voor het vertrouwen van Margit en Harry.

Lees hier de review van Margit en Harry.

Fotografie eindresultaat: Camera Bells

WONENMETLEF|COLOURSPLASH

« naar het overzicht

SITEMAP | CONTACT | ALGEMENE VOORWAARDEN | DISCLAIMER | PRIVACY POLICY