Factor-W

Dian Helsen

Mensen gelukkig maken in hun woon- ofwerkomgeving is mijn missie, waarbij jouw persoonlijkheid of bedrijfsidentiteit en de omgevingspsychologie van Feng Shui het vertrekpunt is. Ik vind het belangrijk dat je jezelf herkent in je interieur, dat het aansluit op jouw leefwijze en dat je er een fijne flow ervaart. Samen met Paulien Knuiman heb ik in 2011 Factor-W opgericht. Na dertien jaar met heel veel plezier te hebben samengewerkt, heeft Paulien voor een andere weg gekozen. Vanaf januari 2024 gaat Factor-W verder onder mijn leiding.

Mijn eerste liefde was mode. Na een HBO-studie tot modeontwerpster ben ik zo’n vijftien jaar werkzaam geweest als freelance ontwerper voor diverse bedrijven en private labels. Op het moment dat Paulien, mijn voormalig compagnon, overwoog een creatieve opleiding te gaan volgen, kwamen we hierover in gesprek. Ik had de modewereld wel gezien en was toe aan een nieuwe uitdaging. Zo begon ik aan de opleiding binnenhuisarchitectuur en later ook elementaire bouwkunde. Nadat we onze opleidingen met succes hadden afgerond, was het voor ons eigenlijk vanzelfsprekend om onze krachten te bundelen. Zo kwam in 2011 Factor-W tot stand.

Uit nieuwsgierigheid naar antwoorden op bepaalde interieurvraagstukken kwam in 2014 de holistische omgevingspsychologie van Feng Shui op mijn pad. Ik volgde een opleiding tot Feng Shui-Professional en sinds dat moment vormt deze omgevingsleer de basis van alle door Factor-W ontworpen interieurconcepten.

In mijn vrije tijd ben ik graag in de natuur. Tijdens mijn wandelingen heb ik altijd mijn camera mee. Fotograferen is voor mij een vorm van ontspanning waar ik ook nog eens enorm veel inspiratie uit haal. Door met mijn camera te focussen, ga ik anders kijken en verrast de natuur mij keer op keer met spannende details in vorm, kleur en compositie. Naast fotograferen bezoek ik graag een concert of festival. Ook reizen, waarbij cultuur en natuur elkaar afwisselen, geeft mij veel energie en inspiratie.

Ik ben nieuwsgierig naar jouw verhaal en ik werk graag met je samen aan een hamronieus en persoonlijk interieur voor jouw woning of bedrijfspand. Neem vandaag nog contact met mij op voor een kennismakingsgesprek!

SITEMAP | CONTACT | ALGEMENE VOORWAARDEN | DISCLAIMER | PRIVACY POLICY