Wonen

Bent u op zoek naar een interieur waarin u zichzelf terugziet en waarin uw persoonlijke leefstijl tot uitdrukking komt?


Interieurontwerp

De nieuwe inrichting van uw woning begint bij het interieurontwerp. Factor-W is dé professionele partner die met passie en lef uw wensen vertaalt naar een exclusief totaalconcept dat aansluit bij uw leefwijze, gezinssamenstelling en budget.

Factor-W zet haar creativiteit graag in om uw woning een unieke en persoonlijke 'look & feel' mee te geven die naadloos aansluit bij de functie van de ruimte(s) en uitgaat van uw persoonlijkheid en woonwensen. Volgens onze visie staat daarbij uw welbevinden centraal.

Wij luisteren naar uw wensen, inventariseren de mogelijkheden van de woning, denken met u mee en laten u graag door onze ogen kijken naar uw interieur waardoor u de 'feel good' factor van Feng Shui zal ervaren. Vervolgens vertalen wij dit naar een verrassend en exclusief totaalconcept.

Totaalconcept

Een totaalconcept ontwerp voor uw woning bestaat uit een aantal disciplines die gezamenlijk een op maat gemaakt en persoonlijk interieurplan vormen. 


Realisatie

Na de presentatie en goedkeuring van het definitieve interieurontwerp voor uw woning, start de realisatie. Dankzij jarenlange ervaring kent Factor-W de fabrikanten en leveranciers van alle mogelijke materialen, producten en merken. U kunt hierbij denken aan vloeren, wandbekleding, verlichting of meubels. Wij kunnen ook maatwerk oplossingen voor u ontwerpen. Duurzame (gerecycled en pure) materialen en producten ondersteunen de 'feel good factor' en zorgen voor een positieve connectie van u met de woning, waardoor u een optimaal thuisgevoel ervaart. 


Projectmanagement

Door samen te werken met vakbekwame en betrouwbare uitvoerende partijen die garant staan voor een perfecte uitvoering van ons ontwerp kunnen wij de kwaliteit leveren waarop u kunt vertrouwen. Factor-W verzorgt het offertetraject, de aansturing van de diverse betrokken partijen en bewaakt de tijdsplanning. Op deze manier wordt u volledig ontzorgt.

IK WIL GRAAG EEN AFSPRAAK MAKEN!

 

SITEMAP | CONTACT | ALGEMENE VOORWAARDEN | DISCLAIMER | PRIVACY POLICY