Bent u op zoek naar een interieur waarin uw persoonlijkheid tot uitdrukking komt?

Interieurontwerp

De nieuwe inrichting van uw woning begint bij het interieurontwerp. Factor-W vertaalt uw wensen met passie en enthousiasme naar een exclusief totaalconcept dat aansluit op uw leefwijze, gezinssamenstelling en budget.

Wij zetten onze creativiteit graag in om uw woning een unieke en persoonlijke 'look & feel' mee te geven die naadloos aansluit bij de functie van de ruimte(s) en uitgaat van uw persoonlijkheid en woonwensen. Uw welbevinden staat daarbij volgens onze visie centraal.

Wij luisteren naar uw wensen, inventariseren de mogelijkheden van de woning, denken met u mee en laten u graag door onze ogen kijken naar uw interieur. Dit vertalen wij vervolgens naar een verrassend en uniek totaalconcept. Hierdoor ervaart u de 'feel good' factor van Feng Shui.

Totaalconcept

Een totaalconcept voor uw woning bestaat uit een aantal disciplines die gezamenlijk een op maat gemaakt, persoonlijk interieurplan vormen:

Werkwijze

Na een kennismakingsgesprek maken wij voor u een offerte op maat. In de voorbereidende fase wordt, indien noodzakelijk, het meetwerk van de bestaande situatie verricht en een globale planning gemaakt. Ook vatten wij al uw woonwensen samen in het Programma van Eisen en maken wij een Feng Shui analyse van uw woning. Op basis van de sfeerimpressie van een door u gemaakt moodboard, creëren wij een voorlopig ontwerp. Wij presenteren de schetsontwerpen op schaal, eventueel aangevuld met 3D tekeningen, sfeerimpressies en kleur- en materiaal stalen. Na goedkeuring van het definitieve interieurontwerp voor uw woning start de realisatie. Factor-W verzorgt het offertetraject, stuurt de betrokken partijen aan en bewaakt de tijdsplanning. Op deze manier wordt u volledig ontzorgd.

Wilt u een exclusief interieurontwerp dat aansluit bij uw leefstijl, gezinssamenstelling en budget? Maak dan vrijblijvend een afspraak om kennis te maken. We kijken graag samen naar wat Factor-W voor uw woning en woonwensen kan betekenen.

Afspraak maken

Meer weten over onze werkwijze? Lees hier meer!

 

SITEMAP | CONTACT | ALGEMENE VOORWAARDEN | DISCLAIMER | PRIVACY POLICY