Stylepads wanddecoratie

Maak uw persoonlijke mix met wandpanelen

Bent u op zoek naar een originele, eigentijdse en functionele wanddecoratie? Met de Stylepads van Dock Four geeft u uw wand in een handomdraai een persoonlijke uitstraling. De wandpanelen zijn gemakkelijk aan te passen en ook nog eens functioneel door slimme oplossingen als een klok en oplaadplek voor uw mobiele telefoon. Ideaal voor uw woning of bedrijfsruimte.

Kies Stylepads die passen bij uw interieurstijl

Met Stylepads laat u uw eigen smaak tot uitdrukking komen in een stijlfvolle wanddecoratie. Door de grote keuze in eigentijdse materialen als leer, hout, metalics en diverse stoffen, combineert u verschillende panelen eenvoudig tot een mooi geheel. Voor een extra persoonlijke touch kunt u ook een eigen foto of print laten afdrukken.

Makkelijk monteren, uitbreiden en vervangen

Het gepatendteerde ophangsysteem van Dock Four is eenvoudig te monteren en uit te breiden. Dankzij het gebruiksvriendelijke kliksysteem kunt u de wandpanelen makkelijk vervangen. Hierdoor krijgt uw wand in een handomdraai een andere sfeer en groeit mee met uw interieurstijl. Plug and play!

Stylepads maken uw wand functioneel

De on trend materialen zijn ook te combineren met handige accessoires. Voeg voor de finishing touch één of meer slimme oplossingen toe aan uw decoratieve wand zoals:

Kortom, met de Stylepads van Dock Four combineert u moeiteloos sfeer met functionaliteit in uw woning, kantoor of thuiswerkplek.

Scrumwand voor kantoor of vergaderruimte

Wilt u in een kantoor of vergaderruimte productief samenwerken met een team? Stel dan met Stylepads de ideale scrumwand samen die aansluit bij de huisstijl van de organisatie. Er zijn diverse oplossingen waarmee u een functionele wand kunt samenstellen. Denk aan een magnetisch whitebord, prikbord of flipover. Door de verschillende afmetingen van de Stylepads kunt u eindeloos varieren.

Stel uw eigen wand samen

Kunt u wel wat inspiratie of hulp gebruiken bij het samenstellen van uw ideale Stylepads wand? Neem dan contact op met Factor-W. Wij helpen u graag bij het creëren van de wanddecoratie die perfect bij uw interieur past.

SITEMAP | CONTACT | ALGEMENE VOORWAARDEN | DISCLAIMER | PRIVACY POLICY