Wonen

Feng Shui interieurontwerp - Werkwijze & tarieven bij Factor-W

Ben je op zoek naar een persoonlijk en verrassend Feng Shui interieurontwerp dat aansluit bij jouw leefstijl en karakter? Met als resultaat een interieur waarin je positieve energie ervaart en waarin je volledig jezelf kunt zijn? Factor-W helpt je graag met het realiseren van jouw woonwensen.

Voor een optimale samenwerking is het belangrijk dat de visie en werkwijze van Factor-W bij je passen. Wij komen dan ook graag naar je toe om kennis te maken, je wensen te bespreken, de mogelijkheden van de woning te bekijken en onze vorm van samenwerken af te stemmen. Aan de hand van dit gesprek maken wij, indien gewenst, een offerte op maat.

Compleet 2D interieurontwerp

Lees hier meer info over onze werkwijze bij een 2D interieurontwerp.

Investering vanaf €5.500,- incl. 21% btw.
Voor een gemiddelde woning van ongeveer 55 m2 (1 etage).

 

Interieurontwerp in één dag

Sta je op het punt het interieur van jouw woning te veranderen of ga je verbouwen of verhuizen? En heb je behoefte aan snel en doeltreffend interieuradvies? Kies dan voor ons 'interieurontwerp in één dag'. Samen gaan we aan de slag met jouw woonwensen, waarbij we in één dag het ontwerp en de Feng Shui analyse voltooien. Het adviesgesprek, inclusief lunch, geeft je de gelegenheid om alle vragen te stellen. Na afloop ontvang je de presentatie en stalen in een mooie map via de post.

Lees hier meer info over onze werkwijze bij een interieurontwerp in één dag.

Investering vanaf €2.950,- incl. 21% btw.
Voor een gemiddelde woning van ongeveer 55 m2 (1 etage).


WoonQuickscan

Ben je al een tijdje van plan om het interieur van je huis te veranderen, maar twijfel je of je de juiste keuzes maakt? Wil je geen uitgebreid plan maar wel een duwtje in de goede richting? Kies dan voor één uur advies op locatie met een WoonQuickscan. Samen gaan we bij je thuis aan de slag met jouw interieur en geven we je gericht advies.

Lees hier meer info over onze werkwijze bij een WoonQuickscan.

Investering vanaf € 495,- incl. 21% btw.
Voor een gemiddelde woning van ongeveer 55 m2 (1 etage).

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Factor-W jouw interieurwensen werkelijkheid kan maken.

Afspraak maken

SITEMAP | CONTACT | ALGEMENE VOORWAARDEN | DISCLAIMER | PRIVACY POLICY