Wonen

Interieurontwerp - Werkwijze & tarieven bij Factor-W

Ben je op zoek naar een uniek en verrassend interieurontwerp dat aansluit bij jouw leefstijl en persoonlijkheid? Met als resultaat een omgeving waarin je positieve energie ervaart en waarin je volledig jezelf kunt zijn? Ik help je graag met het realiseren van jouw woonwensen.

Voor een optimale samenwerking is het belangrijk dat de visie en werkwijze van Factor-W bij je passen. Ik ben benieuwd naar jouw verhaal en kom dan ook graag naar je toe om kennis te maken, je wensen te bespreken, de mogelijkheden van de woning te bekijken en onze vorm van samenwerken af te stemmen. Aan de hand van dit gesprek maak ik, indien gewenst, een offerte op maat.

Hieronder staan een aantal paketten die als uitgangspunt dienen voor de wijze waarop ik je kan helpen. 

WoonQuickscan | mondeling interieuradvies op locatie

Ben je al een tijdje van plan om het interieur van je huis te veranderen, maar twijfel je of je de juiste keuzes maakt? Wil je geen uitgebreid plan maar wel een duwtje in de goede richting? Kies dan voor interieuradvies op locatie met de WoonQuickscan. Samen gaan we bij je thuis aan de slag met jouw interieur en geef ik je gericht advies.

Een WoonQuickscan omvat een mondeling advies (2 uur):

Investering: vanaf € 495,- incl. 21% btw. voor een gemiddelde woning van ongeveer 55 m2 (1 verdieping).

Lees hier meer over de werkwijze bij een WoonQuickscan.

Interieurontwerp basisplan DIY

Sta je op het punt het interieur van jouw woning te veranderen en heb je behoefte aan doeltreffend basisplan om je interieur weer naar wens te maken? Kies dan voor het 'interieurontwerp basisplan'. Samen gaan we aan de slag met jouw woonwensen, waarbij ik na een gedegen voorbereiding een interieurontwerp voor je uitwerk in 2D. Alle facetten komen daarin aan bod en zo heb je een plan in handen waarmee je direct zelf aan de slag kunt. Je ontvangt jouw persoonlijke interieurplan in een mooie presentatiemap.

Het interieurontwerp basisplan DIY omvat:

Investering vanaf € 2.500,- incl. 21% btw voor een gemiddelde woning van ongeveer 55m2 (1 etage).

Lees hier meer over de werkwijze bij een interieurontwerp baisiplan DIY

Interieurontwerp complete make-over

Loop je al een tijdje met het idee om het interieur van je woning, zónder meteen aan een verbouwing te denken, een complete make-over te geven? Past de huidige indeling/meubelopstelling en stijl niet meer bij jouw leefwijze en persoonlijkheid? Of ben je gewoon toe aan een nieuwe vibe? Dan is het ‘interieurontwerp complete make-over’ de ideale manier om jouw woonwensen om te vormen tot een persoonlijk en compleet interieurontwerp.

In dit make-over traject komen alle onderdelen van het interieurontwerpplan aan bod en werk ik intensief met je samen om zo tot het gewenste resultaat te komen waarin jouw woondroom werkelijkheid wordt.

Een interieurontwerp voor een complete make-over omvat:

Investering vanaf € 5.500,- incl. 21% btw voor een gemiddelde woning van ongeveer 55m2 (1 etage)..

Lees hier meer over de werkwijze bij een interieurontwerp voor een complete make-over.

Bouwen of verbouwen met Factor-W: van droom naar werkelijkheid

Sta je op het punt je huis te verbouwen of heb je het geluk zelf jouw ideale droomhuis te gaan bouwen? Dan sta je op het punt jouw woondromen werkelijkheid te laten worden! Factor-W helpt je hier graag bij en kan je begeleiden en adviseren bij iedere stap van ontwerp tot en met de realisatie. Bij Factor-W Interieurontwerp begrijpen we dat een woning meer is dan alleen een plek om te wonen; het is een weerspiegeling van jouw levensstijl en persoonlijkheid. Laat ons je begeleiden op de reis naar een huis dat niet alleen voldoet aan je persoonlijke behoeften, maar ook een bron van woongeluk wordt.

Een ontwerp voor een verbouwing of nieuwbouw van je woning omvat:

Indien er maatwerkoplossingen in het interieur worden aangebracht zal ik voor het ontwerpen hiervan een offerte uitbrengen.

Investering vanaf: € 7.500,- incl. 21% btw. voor een gemiddelde woning van ongeveer 55m2 (1 verdieping).

Lees hier meer over de werkwijze bij een verbouwing of nieuwbouw.

Afspraak maken

SITEMAP | CONTACT | ALGEMENE VOORWAARDEN | DISCLAIMER | PRIVACY POLICY