Feng Shui analyse

Optimaliseer het welzijn met een Feng Shui analyse door Factor-W

Factor-W is gespecialiseerd in het creëren van interieurconcepten die gebaseerd zijn op het gedachtegoed van Feng Shui, met als belangrijkse focus het welbevinden van de mens.

Feng Shui, een eeuwenoude omgevingspsychologie, benadert alles vanuit het perspectief van energie. De leer bestudeert de interactie tussen menselijke energie en de omgeving, waarbij het belang van een evenwichtige energiebalans voor ons welzijn wordt benadrukt.

Het interieur van je huis of bedrijfspand (indeling, vormgeving, kleurgebruik en materiaaltoepassing) heeft een aanzienlijke invloed op je welzijn. Met een grondige Feng Shui analyse maakt Factor-W een energetische blauwdruk van jouw bedrijfspand of woning. Door het ontwerpproces zorgvuldig af te stemmen op deze blauwdruk, creëren we een interieur met een optimale energetische balans, wat leidt tot positieve invloeden in je leven

Voordelen van een Feng Shui interieurontwerp voor jouw werkplek: 

Voordelen van een Feng Shui interieurontwerp voor jouw woonomgeving: 

Hoe werkt de Feng Shui analyse?

De Feng Shui analyse wordt gemaakt op basis van de plattegrond van het bedrijfspand of de woning. Op deze plattegrond plaatsen we een BaGua-raster met negen vakken van gelijke grootte, die elk een verschillende energiekwaliteit vertegenwoordigen. De BaGua past zich aan de grootte en vormgeving van de ruimte aan. 

Elke van deze negen energiekwaliteiten is gekoppeld aan één van de vijf elementen: AARDE, METAAL, WATER, HOUT en VUUR. Elke functie in het gebouw wordt geassocieerd met één van deze vijf elementen. Zo hoort een hal of entree bijvoorbeeld tot het element WATER, omdat het fungeert als een verkeersruimte waar mensen binnenstromen en hun weg kiezen. Elke functie heeft dus zijn eigen bijpassende element.

De BaGua onthult de locatie van de verschillende energietypes in het gebouw. Vervolgens wordt gekeken naar de functies die zich binnen deze gebieden bevinden. Op deze manier wordt de unieke energetische blauwdruk van het gebouw vastgesteld. Factor-W optimaliseert en herstelt de energetische balans in een bedrijfsruimte of woning door het interieurontwerp af te stemmen op de resultaten van de analyse.

Ontdek hoe een Feng Shui analyse van Factor-W je welzijn kan optimaliseren door harmonie en balans te creëren in je leef- en werkomgeving. Ervaar de positieve invloed van een evenwichtig interieur dat energie en welzijn stimuleert.

Afspraak maken

SITEMAP | CONTACT | ALGEMENE VOORWAARDEN | DISCLAIMER | PRIVACY POLICY