Werkwijze

WoonQuickscan | interieuradvies op locatie

Ben je al een tijdje van plan om het interieur van je huis te veranderen, maar twijfel je of je de juiste keuzes maakt? Wil je geen uitgebreid plan maar wel een duwtje in de goede richting? Kies dan voor interieuradvies op locatie met de WoonQuickscan. Samen gaan we bij je thuis aan de slag met jouw interieur en geef ik je gericht advies.

Voorbereiding

Om van je huis een droomhuis te maken, hebben we jouw input nodig. Verzamel inspirerend beeldmateriaal van interieurideeën die jou aanspreken, zoals dat geweldige behang in dat hippe restaurant, de prachtige maatwerkmeubelen uit dat woontijdschrift of dat unieke kunstwerk dat je op Pinterest hebt ontdekt. Stuur ons deze verzameling samen met de plattegrond van je woning en foto's van je huidige interieur. Zo krijgen we een goed beeld van waar je vandaan komt en waar we naartoe willen werken. Vergeet niet jouw specifieke wensen en eventuele interieurvragen die extra aandacht behoeven, aan te geven.

Ontwerp en Feng Shui analyse

Bij Factor-W starten we elk interieuradvies met een grondige Feng Shui analyse van jouw woning. Op basis daarvan maken we een energetische blauwdruk, zodat onze adviezen daar perfect op kunnen worden afgestemd. Ons doel is niet alleen om een mooi en sfeervol interieur te creëren, maar ook om bij te dragen aan jouw woongeluk. Bij elke interieurkeuze houden we rekening met de energetische balans van de woning, wat een positieve invloed heeft op jouw welzijn. En dat voelt geweldig!

Een WoonQuickscan omvat een mondeling advies (2 uur):

Investering: vanaf € 495,- incl. 21% btw. voor een gemiddelde woning van ongeveer 55 m2 (1 verdieping).

Met Factor-W creëer je niet alleen een prachtig interieur, maar ook een harmonieuze leefomgeving die bijdraagt aan jouw welzijn. Klaar om jouw droomhuis werkelijkheid te maken? Neem vandaag nog contact met mij op voor een WoonQuickscan.

Afspraak maken

SITEMAP | CONTACT | ALGEMENE VOORWAARDEN | DISCLAIMER | PRIVACY POLICY