Werken

Feng Shui projectinrichting - Werkwijze & tarieven bij Factor-W

Factor-W biedt exclusieve Feng Shui interieurontwerpen die naadloos aanlsuiten bij de identiteit en merkwaarden van jouw bedrijf. Creëer een werkomgeving waarin jouw werknemers optimaal kunnen functioneren, zich goed voelen en daardoor zorgen voor een hogere productiviteit en minder ziekteverzuim. Ontdek hoe wij jou helpen bij het realiseren van een vitale werkomgeving.

Kennismakingsgesprek: samen op weg naar succes

Een succesvolle samenwerking begint met een goede match tussen jouw visie en de werkwijze en de visie van Factor-W. Daarom komen wij graag naar je toe voor een persoonlijke kennismaking. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen, bekijken we de mogelijkheden van het bedrijfspand en stemmen we onze samenwerkingsvorm af. Op basis van deze kennismaking stellen wij, indien gewenst, een offerte op maat op.

Een grondige voorbereiding voor een doordacht ontwerp

In de voorbereidende fase meten we, indien nodig, de maatvoering van de betreffende ruimtes na. We brengen al jouw wensen samen in een duidelijk Programma van Eisen en maken een Feng Shui analyse van het bedrijfspand. Met deze energetische blauwdruk als basis nemen we alle ontwerpbeslissingen. Tijdens een bespreking presenteren en verduidelijken we de Feng Shui analyse en het Programma van Eisen.

Voorlopig ontwerp: van schets naar concreet plan

Op basis van het Programma van Eisen en de Feng Shui analyse creëren we de eerste schetsontwerpen. Indien nodig, raadplegen we experts uit verschillende disciplines, zoals architecten, constructeurs en andere adviseurs, om tot een optimaal ontwerp te komen.

Tijdens een bespreking presenteren we onze schetsontwerpen op schaal in 2D, ondersteund met kleur- en materiaalstalen en aanvullend beeldmateriaal. We werken samen naar het definitieve ontwerp toe en stemmen aandachtig alle details af.

Definitieve ontwerp: een totaalconcept voor een harmonieuze werkomgeving

Het definitieve ontwerp omvat alle aspecten van het totale interieurontwerp, waaronde indeling, kleurgebruik, materiaalkeuzes, meubilair en verlichting. We visualiseren dit concept en presenteren het uitgebreid aan jou.

Realisatie & projectmanagement: Factor-W verzorgt een vlekkeloze uitvoering

Wil je graag begeleiding tijdens de realisatie van het door ons vormgegeven interieurplan? Factor-W staat voor je klaar. We werken samen met betrouwbare vakmensen en partijen om perfecte realisatie van ons ontwerp te garanderen. Van het offertetraject tot het aansturen van de betrokken partijen en het bewaken van de tijdsplanning, wij ontzorgen jou volledig. Onze vergoeding voor deze extra werkzaamheden is gebaseerd op een uurtarief van €65,- exclusief 21% btw.

Investering en onderdelen van het traject

Het exclusieve interieurontwerptraject begint bij €5.500,- exclusief 21% btw voor een oppervlakte van ongeveer 55 m2. Het omvat onder andere:

Neem contact met ons op om een afspraak te maken. Samen gaan we aan de slag met het creëren van een inspirerende en gezonde werkomgeving die perfect bij jouw bedrijf past.

Afspraak maken

SITEMAP | CONTACT | ALGEMENE VOORWAARDEN | DISCLAIMER | PRIVACY POLICY