Kleur- en materialenplan

Kleur

Kleur heeft een groot effect op de ruimtewerking. Het roept emoties op en beïnvloedt hoe u denkt, hoe u zich voelt en hoe u zich gedraagt. Het is belangrijk dat kleuren passen bij de (functie van) ruimte en de sfeer en uitstraling ervan versterken. Met kleur kan spanning gecreëerd worden en kunnen visuele verbanden gelegd, vervaagd of juist benadrukt worden. Doordat Factor-W kleur toepast volgens het Feng Shui principe, is het één van de krachtigste middelen om de energiekwaliteit binnen een ruimte positief te beïnvloeden.

Materialen

De keuze in materialen lijkt onbeperkt. Factor-W filtert daarom de mogelijkheden voor u en legt een passende selectie voor die goed aansluit op het kleurenpallet. We hebben een duidelijke voorkeur voor natuurlijke, duurzame of circulaire materialen en producten. Pure materialen hebben een prettige uitstraling en passen perfect in een interieur waar het welbevinden van de mens centraal staat.

Het kiezen van de juiste kleuren en materialen die ook nog eens goed bij elkaar passen, is niet eenvoudig. Daarom helpt Factor-W u graag met het realiseren van een geschikt kleur- en materialenplan. Deze wordt door ons uitgewerkt op moodboards en aangevuld met een presentatie van stalen.

SITEMAP | CONTACT | ALGEMENE VOORWAARDEN | DISCLAIMER | PRIVACY POLICY