Kleur- en materialenplan

Creëer een harmonieuze en energieke ruimte

Factor-W gelooft dat de kleur- en materiaalkeuze een cruciale rol spelen in hoe we ruimtes ervaren. Of het nu gaat om je huis, kantoor of een commerciële ruimte, een goed doordacht kleur- en materialenplan benadrukt de functie van de ruimte en versterkt de gewenste sfeer en uitstraling. 

Factor-W past kleur- en materiaalgebruik toe volgens het Feng Shui principe, waardoor we de positieve energiekwaliteit binnen een ruimte bevorderen. Onze voorkeur gaat uit naar natuurlijke, duurzame en circulaire materialen en producten, omdat we geloven in de kracht van puur materiaal voor een prettige uitstraling. Zo creëren we een harmonieus en sfeervol interieur waarin het welbevinden van de mens centraal staat. 

Kleuradvies

Kleur heeft een groot effect op de ruimtewerking. Het roept emoties op en beïnvloedt hoe je denkt, jij je voelt en hoe jij je gedraagt. Het is belangrijk dat kleuren passen bij de (functie van) ruimte en de sfeer en uitstraling versterken. Met kleur kan spanning gecreëerd worden en kunnen visuele verbanden gelegd, vervaagd of juist benadrukt worden. Doordat Factor-W kleur toepast volgens het Feng Shui principe, is het één van de krachtigste middelen om de energiekwaliteit binnen een ruimte positief te beïnvloeden. 

Materiaaladvies

De keuze in materialen is onbeperkt. Factor-W filtert daarom voor jou de mogelijkheden en legt een passende selectie voor die goed aansluit op het kleurenpalet. We hebben een duidelijke voorkeur voor natuurlijke, duurzame of circulaire materialen en producten. Pure materialen hebben een prettige uitstraling en passen perfect in een interieur waar het welbevinden van de mens centraal staat.

De juiste kleuren en materialen kiezen die goed bij elkaar passen kan een uitdaging zijn. Daarom staat Factor-W klaar om je te helpen met het realiseren van een geschikt kleur- en materialenplan. Onze moodboards en presentatie van stalen ondersteunen je bij het nemen van de beste beslissingen voor de ruimte.

SITEMAP | CONTACT | ALGEMENE VOORWAARDEN | DISCLAIMER | PRIVACY POLICY