Werkwijze

Interieurontwerp make-over

Loop je al een tijdje met het idee om het interieur van je woning een complete make-over te geven zónder nu meteen aan een verbowuing te denken? Past de huidige indeling/meubelopstelling en stijl niet meer bij jouw leefwijze en persoonlijkheid? Of ben je gewoon toe aan een nieuwe vibe? Dan is het ‘interieurontwerp complete make-over’ de ideale manier om jouw woonwensen om te vormen tot een persoonlijk en compleet interieurontwerp.

In dit make-over traject komen alle onderdelen van het interieurontwerpplan aan bod en werk ik intensief met je samen om zo tot het gewenste resultaat te komen waarin jouw woondroom werkelijkheid wordt.

Kennismaken

Ik streef ernaar om jouw woondromen werkelijkheid te maken en een interieur te creëren waar je positieve energie ervaart en je volledig jezelf kunt zijn. Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we jouw wensen, bekijken we de mogelijkheden van je woning en bepalen we de ideale samenwerkingsvorm. Op basis van dit gesprek stel ik, indien gewenst, een op maat gemaakte offerte voor je op.

Een goede voorbereiding is het halve werk

In de voorbereidende fase voer ik indien nodig nauwkeurige metingen uit van de bestaande situatie en vat ik al jouw wensen samen in een Programma van Eisen. Tevens voer ik een Feng Shui analyse uit van je woning, wat mij een energetische blauwdruk geeft waarop ik al mijn ontwerpkeuzes baseer zónder jouw persoonlijke smaak uit het oog te verliezen. Tijdens een bespreking presenteer ik de Feng Shui analyse en het Programma van Eisen, waarbij ik deze mondeling toelicht.

Ontdek jouw unieke woonstijl

Om jouw persoonlijke woonstijl goed te leren kennen en te visualiseren, creëer ik samen met jou een persoonlijk moodboard. Ik stel diverse woonbladen ter beschikking waaruit je zelf beeldmateriaal kunt verzamelen. Met deze input ontwikkelt ik het moodboard, dat een uitstekende indruk geeft van jouw voorkeuren op het gebied van kleur, materiaal en vormgeving. Met deze inspiratie ga ik aan de slag met het voorlopige ontwerp van jouw droominterieur.

Voorlopig interieurontwerp

Op basis van het moodboard, de Feng Shui analyse en het Programma van Eisen maak ik de eerste schetsontwerpen. Indien nodig overleggen we met experts uit diverse disciplines, zoals architecten, constructeurs en andere adviseurs. Ik presenteer de schetsontwerpen op schaal in 2D, ondersteund door kleur- en materiaalstalen en aanvullend beeldmateriaal. Tijdens een bespreking werken we samen naar het definitieve ontwerp toe.

Definitief ontwerp

In het definitieve ontwerp worden alle onderdelen van het totaalconcept tot in detail uitgewerkt en gevisualiseerd in 2D. Dit wordt tijdens een vervolg-overleg aan je gepresenteerd, waarbij we samen de puntjes op de i zetten. Wil je nog beter kunnen visualiseren hoe het er straks uit komt te zien? Dan kan ik, tegen een meerprijs, ook een 3D presentatie maken van het interieurontwerp.

Realisatie en projectbegeleiding

Factor-W staat ook voor je klaar tijdens de uitvoering van het interieurplan. Door samen te werken met vakbekwame en betrouwbare partijen die garant staan voor een perfecte uitvoering, kan ik de hoogste kwaliteit garanderen. Ik kan het offertetraject voor je verzorgen, diverse uitvoerende partijen aan je voorstellen en producten inkopen. Zo word jij volledig ontzorgd. De vergoeding voor deze extra werkzaamheden wordt berekend op basis van een uurtarief van € 65,- incl. 21% btw.

Interieurontwerp complete make-over omvat:

Investering vanaf € 5.500,- incl. 21% btw voor een gemiddelde woning van ongeveer 55m2 (1 etage).

Afspraak maken

SITEMAP | CONTACT | ALGEMENE VOORWAARDEN | DISCLAIMER | PRIVACY POLICY