werkwijze

Interieurontwerp basisplan DIY

Sta je op het punt het interieur van jouw woning te veranderen en heb je behoefte aan doeltreffend basisplan om je interieur weer naar wens te maken? Kies dan voor ons 'interieurontwerp basisplan'. Samen gaan we aan de slag met jouw woonwensen, waarbij ik na een gedegen voorbereiding een interieurontwerp voor je uitwerk in 2D. Alle facetten komen daarin aan bod en zo heb je een plan in handen waarmee je direct zelf aan de slag kunt. Je ontvangt jouw persoonlijke interieurplan in een mooie presentatiemap.

Intakegesprek

Tijdens het intakegesrpek bij jou thuis bekijken we samen wat je wensen zijn en welke mogelijkheden de woning bied om deze te verwerken in een interieurontwerp basisplan. Ik vraag je om alvast de plattegrond van de woning toe te sturen zodat ik mij goed kan voorbereiden op het oriëntrende gesprek.Ik zal indien nodig meetwerk verrichten en foto's maken van de ruimte(s) waarvoor je graag het plan zou willen ontvangen. 

Ontdek jouw unieke woonstijl

Om jouw persoonlijke woonstijl goed te leren kennen en te visualiseren, creëer ik samen met jou een persoonlijk moodboard. Ik vraag je om hiervoor zelf alavast een Pinterest bord aan te maken waarop je al jouw ideeën en inspiratie op verzameld. Zo krijg ik een goede indruk van jouw persoonlijke smaak. Met deze input ontwikkelt ik het moodboard, dat een uitstekende indruk geeft van jouw voorkeuren op het gebied van kleur, materiaal en vormgeving. Met deze inspiratie ga ik aan de slag met het voorlopige ontwerp van jouw droominterieur.

Feng Shui analyse

In de voorbereidende fase voer ik indien nodig nauwkeurige metingen uit van de bestaande situatie en vat ik al jouw wensen samen in een Programma van Eisen. Tevens voer ik een Feng Shui analyse uit voor je woning, wat mij een energetische blauwdruk geeft waarop ik al mijn ontwerpkeuzes baseer zónder jouw persoonlijke smaak uit het oog te verliezen. Tijdens een bespreking presenteer ik de Feng Shui analyse en het Programma van Eisen, waarbij ik deze mondeling toelicht.

Interieurontwerp basisplan DIY omvat:

Afspraak maken

SITEMAP | CONTACT | ALGEMENE VOORWAARDEN | DISCLAIMER | PRIVACY POLICY