Werkwijze

Compleet 2D interieurontwerp: Feng Shui ontwerp bedrijfspand

Ben je op zoek naar een uniek Feng Shui interieurontwerp dat naadloos afgestemd is op de bedrijfsidentiteit en jouw werknemers? Bij Factor-W geloven we sterk in het belang van een vitale werkomgeving die het welzijn en de productiviteit van jouw medewerkers bevordert. Een inspirerende en gezonde werkomgeving kan een enorme invloed hebben op de tevredenheid van je personeel en het succes van je bedrijf. Bij Factor-W streven we hiernaar door ervoor te zorgen dat de indeling, de plaats van de diverse functies en afdelingen, kleurgebruik en materiaalkeuze perfect in balans zijn.

Kennismaken

Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we alle wensen, bekijken we de mogelijkheden van je bedrijfspand en bepalen we de ideale samenwerkingsvorm. Op basis van dit gesprek stellen wij, indien gewenst, een op maat gemaakte offerte voor je op.

Voorbereiding

Om goed voorbereid te starten meten we, indien nodig, nauwkeurig de betreffende ruimtes na en vatten we alle wensen samen in een Programma van Eisen. Met een Feng Shui analyse creëren we een energetische blauwdruk waarop we alle keuzes binnen het ontwerpproces baseren. Tijdens een bespreking presenteren we de Feng Shui analyse en het Programma van Eisen.

Van bedrijfsidentiteit naar moodboard

Om de bedrijfsidentiteit terug te laten komen in het interieurontwerp, creëren we een moodboard afgestemd op de eisen, wensen en de Feng Shui analyse. Dit moodboard geeft een goede indruk van het uitgangspunt voor kleuren, materialen en vormgeving. Op basis hiervan gaan we aan de slag met het voorlopige ontwerp van het nieuwe interieur van je bedrijfspand.

Voorlopig interieurontwerp

Op basis van het moodboard, de Feng Shui analyse en het Programma van Eisen maken we de eerste schetsontwerpen. Indien nodig overleggen we met experts uit diverse disciplines, zoals architecten, constructeurs en andere adviseurs. We presenteren de schetsontwerpen op schaal in 2D, ondersteund door kleur- en materiaalstalen en aanvullend beeldmateriaal. Tijdens een bespreking nemen we dit door en werken we samen naar het definitieve ontwerp toe.

Definitief ontwerp

In het definitieve ontwerp worden alle onderdelen van het totaalconcept tot in detail uitgewerkt en gevisualiseerd in 2D. Dit wordt tijdens een vervolgbespreking gepresenteerd, waarbij we de feedback vanuit het bedrijf meenemen om de puntjes op de i zetten. Wil je nog beter zien hoe het er straks uit komt te zien? We werken graag (tegen een meerprijs) een 3D presentatie uit van het interieurontwerp.

Realisatie en projectbegeleiding

Factor-W staat ook voor je klaar tijdens de uitvoering van het interieurplan. Door samen te werken met vakbekwame en betrouwbare partijen die garant staan voor een perfecte uitvoering, kunnen wij de hoogste kwaliteit garanderen. We verzorgen het offertetraject, sturen diverse betrokken partijen aan en bewaken de tijdsplanning. Zo word je volledig ontzorgd. De vergoeding voor deze extra werkzaamheden wordt berekend op basis van een uurtarief van € 65,- excl. 21% btw.

Investering vanaf € 5.500,- excl. 21% btw (€ 85,- excl. 21% btw per uur).
Voor een gemiddelde bedrijfsruimte van ongeveer 55 m2.

De volgende onderdelen behoren tot een 2D interieurontwerp:

Afspraak maken

SITEMAP | CONTACT | ALGEMENE VOORWAARDEN | DISCLAIMER | PRIVACY POLICY