VERBOUWING HERENHUIS UTRECHT

Christa en Gérard waren geen vreemden voor ons. Ooit mocht Factor-W hen al helpen met de inrichting van hun appartement in Oostende. Nu was de vraag of we een compleet interieurplan wilden ontwerpen voor de nieuwe woning in Utrecht. De transformatie omvatte zowel het souterrain als de Bel-etage van dit prachtig authentiek Herenhuis in Utrecht. De ruimtes hebben we volledig vormgegeven volgens de principes van Feng Shui, waarbij ieder aspect van het interieur, inclusief de tuin, door ons is ontworpen en gerealiseerd.

Op de Bel-etage brachten we in de voorkamer bewust de chique stijl van weleer opnieuw tot leven, zij het met een moderne twist. Hier heerst een sfeer die teruggrijpt naar het verleden die naadloos samenvloeien met eigentijdse elementen. Naarmate je verder richting de achterkant van de woning beweegt, transformeert de stijl geleidelijk naar strakker en moderner, zonder daarbij de warme en uitnodigende sfeer uit het oog te verliezen.

Op de souterrainverdieping creëerden we een oase van rust door een ruime masterbedroom en een tweede slaapkamer te realiseren. De masterbedroom voorzagen we van een aangrenzende badkamer en royale walk-in closet. Bij de tweede slaapkamer realiseerden we een kleine, maar elegante badkamer. Naast deze slaapvertrekken is er ook gedacht aan praktische ruimtes, namelijk een grote bergruimte en een wasruimte. Er is zoveel mogelijk gewerkt met duurzame materialen en sfeervolle kleuren die gebaseerd zijn op de principes van Feng Shui en de smaak van de bewoners, waardoor een harmonieuze en rustgevende atmosfeer is gecreëerd.

De zorgvuldige afstemming van de ruimtes op de omgevingspsychologie van Feng Shui, gecombineerd met ons streven naar een harmonieus samenspel tussen vormgeving en praktisch gebruik, heeft geleid tot een woonomgeving die niet alleen esthetisch uniek is maar ook een positieve bijdrage levert aan het welzijn van Chirsta en Gérard.

Met speciale dank aan:

VERBOUWINGHERENHUISUTRECHT

« naar het overzicht

SITEMAP | CONTACT | ALGEMENE VOORWAARDEN | DISCLAIMER | PRIVACY POLICY