De 'plaat' en z'n verhaal (foto 5 uit de collage)

EINDELIJK!

Ja, eindelijk! Paulien had een lange aanloop nodig en het geduld van Dian werd aardig op de proef gesteld. Maar uiteindelijk heeft Paulien in oktober 2017 de knoop doorgehakt en is ze voor de volle 100% op de Factor-W boot gestapt. Vanaf de oprichting van ons bedrijf in 2011 tot dit bewuste moment in 2017 was Paulien drie dagen per week werkzaam als accountmanager. De overige twee dagen zette zij zich in voor Factor-W. Dat was in de beginjaren prima te combineren. Maar na een aantal jaren hard werken begon ons bedrijf in 2016 toch wel serieuze vormen aan te nemen.

De opdrachten werden groter en het aantal aanvragen nam toe. Geweldig, dat was het zeker! Maar, je voelt 'm al, het was ook veel werk om te verstouwen. De twee dagen die Paulien meedraaide waren niet meer voldoende. De druk op de ketel werd hoger. Hoe moesten we nu verder?
We stonden destijds écht op een kantelpunt. Als we op dezelfde wijze zouden voortborduren betekende dat onze droom nooit écht van de grond zou komen. Het zou dan blijven bij een beetje rommelen in de marge, zoals ze dat soms zo mooi kunnen zeggen. Ons bedrijf zou dan blijven hangen in een uit de kluiten gewassen hobby. Meer zou het niet kunnen worden. En onze lat lag toch wel wat hoger dan dat. Wij wilden graag verder, nog beter worden in ons vak en nog meer projecten onder onze creatieve handen en mooie interieurs creëren. Dát was onze droom! Wij hadden, en hebben nog steeds overigens, de intentie de wereld een beetje mooier te maken en mensen gelukkig te maken in hun woon- of werkomgeving. Daar waren we natuurlijk al die tijd al hard mee bezig en we waren zeker al een eind op de goede weg. Maar volgens ons kon er dus nog wel een flinke schep bovenop. 

De eerste stap, die ons dichter bij ons doel bracht, was de verhuizing van de keukentafel naar een échte werkruimte. Wat waren we trots op ons eerste eigen studio, waar we nog steeds werkzaam zijn. Een heerlijke grote ruimte met veel licht. Precies wat we zochten. Zo hadden we meer bewegingsruimte, konden onze opdrachtgevers op professionele wijze ontvangen en de deur achter ons dicht doen als de werkdag voorbij was. Dat gaf rust en meer stuctuur aan onze werkwijze. Geen gesleep meer van hot (Paulien) naar her (Dian). Alles in één ruimte. Natuurlijk was dit een flinke investering waar we best wel even wakker van hebben gelegen. Maar het voelde gewoon goed. Dit MOESTEN we doen om verder te kunnen groeien. 

Oké! Stap één was gezet. Natuurlijk was er nog steeds heel veel werk. Dat was hartstikke fijn maar op den duur werd het voor Dian wel erg lastig om alles rond te breien. In deze spagaat zaten we al een tijdje en Dian had Paulien al wel eens voorzichtig aan de tand gevoeld of ze haar vaste job niet aan de wilgen wilde hangen. Maar dat vond Paulien nog wel een hele uitdaging. Die zekerheid loslaten, als alleenstaande moeder van twee kinderen, is natuurlijk best een ding. Gelukkig begon Paulien na verloop van tijd, waarin de nodige intensieve gesprekken plaatsvonden, meer vertrouwen te krijgen in alles. En in de herfst van 2017 was het dan zo ver. Paulien heeft haar vaste baan opgezegd en is vol vertrouwen in het mooie avontuur van Factor-W gestapt. Inmiddels is wel gebleken dat dit een erg belangrijke stap was voor Factor-W. Sinds die tijd zijn we enorm gegroeid en hebben we ons dienstenpakket kunnen uitbreiden. Naast alle adviezen en ontwerpen werd het nu ook mogelijk om de uitvoering van onze ideeën tot in de puntjes te verzorgen en begeleiden. Hiermee kunnen we onze opdrachtgevers inmiddels compleet ontzorgen. Zo hadden we in dit bewogen jaar toch maar mooi twee flinke stappen vooruit gemaakt.

De foto is gemaakt in het pand waar onze studio is gehuisvest. 

« Naar het overzicht

SITEMAP | CONTACT | ALGEMENE VOORWAARDEN | DISCLAIMER | PRIVACY POLICY