ENTREE BEDRIJFSPAND | NEDCON

Om de entree van het bedrijfspand van NEDCON in Doetinchem in een eigentijds nieuw jasje te steken, schakelde het bedrijf onze hulp in. De wens was de gedateerde entree aan te laten sluiten op de recent gerealiseerde aanbouw. Het door ons uitgewerkte plan bestaat uit een kleuradvies, een stylingplan en het ontwerpen van een geheel nieuwe wachtruimte. Ook de aangrenzende gangen, de balie en het trappenhuis namen we onder handen.

Het algehele doel was het creëren van een frissere en modernere uitstraling. We hebben met het kleur- en materialenplan een eigentijds, zakelijk en tevens spannend geheel neergezet. Door te kiezen voor een enerverende accentkleur op een aantal wanden van de entree ontstaat meteen al een frisser beeld. De kleur Kiwi sluit goed aan bij de bestaande antracietkleurige vloer en de aanwezige RAL 9010 die gehandhaafd blijft. De houten potten in bamboe look maken het plaatje compleet en zorgen voor een warme uitstraling.

Voor de wachthoek ontwierp Factor-W een nieuw meubel. Door deze afscheidingswand niet te groot te maken en luchtig te houden, werd een intiem hoekje gecreëerd waarin contact is met de rest van de ruimte. Er is gekozen voor moderne materialen die samen een spannend geheel vormen. 

Ook de balie kreeg een nieuwe look en werd geschilderd in RAL 9010. Om meer diepte en sfeer te realiseren, is de wand achter de balie in dezelfde kleur Kiwi geverfd. Zo is het een mooi geheel met de rest van de entree. De hoge kasten zijn verwijderd en vervangen door lage dressoirs. Dit zorgt voor een open en minder rommelig beeld.

Voor de verschillende gangen hebben wij fotokunstwerken gecreëerd. Het beeld is op iedere verdieping verschillend, maar wordt wel op dezelfde wijze uitgevoerd. De fotopanelen bestaan uit foto's die de activiteiten binnen het bedrijf weerspiegelen.

Lees hier de review door Algemeen Directeur NEDCON Michiel Nijhout

ENTREEBEDRIJFSPAND|NEDCON

« naar het overzicht

SITEMAP | CONTACT | ALGEMENE VOORWAARDEN | DISCLAIMER | PRIVACY POLICY