Referentie Stoer & Stijlvol

"Met jullie uitgewerkte interieuradvies hadden wij de juiste handvaten om tot dit geweldige resultaat te komen.

Wij zijn erg tevreden over jullie werkwijze. Jullie hebben veel tijd en energie gestoken in het informatieve gesprek waarin jullie goed hebben geluisterd naar onze hulpvragen. Deze zijn vervolgens op een creatieve wijze omgezet tot een geweldig interieurplan. Door de mooie presentatie van jullie plan werden wij meteen enthousiast om aan de slag te gaan. Met jullie ideeën is onze inrichting een mooie uitgebalanceerde mix geworden van nieuw met oud. De zwarte kastenwand met stalen schuifdeuren zijn hierin toch wel de blikvanger! We zijn dan ook erg blij dat jullie ons van dit idee hebben kunnen overtuigen.

Een echte aanrader vinden wij het om een lichtplan te laten ontwerpen. Hiermee hebben we veel meer sfeer en warmte kunnen creëren. Er is balans en rust ontstaan doordat jullie adviezen zijn gebaseerd op de Feng Shui filosofie, iets wat wij zeker als zeer positief hebben ervaren. Doordat jullie ons uit onze comfortzone hebben gehaald hebben we dit prachtige resultaat kunnen bereiken en is het écht ons thuis geworden.

Wij zouden jullie zeker aanraden bij toekomstige opdrachtgevers vanwege jullie professionaliteit, jullie betrokkenheid, jullie creatieve ideeën en zeker niet te min de prijs - kwaliteit verhouding van jullie adviezen.

We willen jullie nogmaals bedanken voor de fijne samenwerking en de mooie ideeën!"

Natasja en Rene

Bekijk het project....

SITEMAP | CONTACT | ALGEMENE VOORWAARDEN | DISCLAIMER | PRIVACY POLICY