JAREN 30 WONING | STOER & STIJLVOL

Metamorfose jaren-30 woning / STOER & STIJLVOL

Voor het jonge gezin met drie kinderen wonende in dit jaren 30 huis hebben wij een indelingsplan, een lichtplan en een kleur-en materialenplan mogen ontwerpen.
Samen met de bewoners hebben we het moodboard gemaakt. Dit moodboard geeft ons een beeld van de sfeer en stijl van de bewoners. Wij nemen dit als uitgangspunt voor ons interieurontwerp.

Ons ontwerp benadrukt de lange smalle vorm van de woonkamer en keuken.
De tussenmuur met deur is verwijderd en met een mooie stalen 'ensuite-schuifdeuren' kan de keuken van de woonkamer worden afgesloten. Door gebruik te maken van veel glas komt er veel meer daglicht de woonkamer binnen en wordt de lengte van het pand benadrukt. Aan de zijde van de woonkamer zijn aan weerszijde van de stalen schuifdeuren kasten op maat gemaakt. Ze zijn uitgevoerd in MDF en zwart gespoten. Dit geeft, in combinatie met de mooi naturel eiken houten vloer, een stoere maar ook stijlvolle uitstraling aan de woonkamer.

In de keuken hebben we dezelfde stijl doorgevoerd. Het kleur en materialenplan laat een bepaalde rust zien en is de basis van het interieurplan. Doordat de eiken vloer in beide ruimtes gebruiken worden de ruimtes met elkaar verbonden.
Op basis van dit plan zijn de meubels uitgezocht door de bewoners. 
Om de verlichting, wandcontacdozen en schakelaars op de juiste plek te zetten hebben we een lichtplan ontworpen. Hiermee geven we aan op welke plaats en in welke vorm verlichting gewenst is.
De armaturen zijn door de bewoners zelf uitgezocht.

Lees hier de review

JAREN30WONING|STOER&STIJLVOL

« naar het overzicht

SITEMAP | CONTACT | ALGEMENE VOORWAARDEN | DISCLAIMER | PRIVACY POLICY