Referentie Urban Living

"Paulien en Dian hebben met onze inbreng een verrassend, origineel ontwerp gemaakt waarin wij ons helemaal thuis voelen!

Met trots laten we het eindresultaat aan iedereen zien. Jullie inbreng heeft ervoor gezorgd dat alles op elkaar is afgestemd, waarbij jullie maatwerk leveren. Jullie kiezen niet voor standaarden maar zoeken op alle fronten naar originaliteit. Zo zijn er bij ons verschillende meubels door jullie ontworpen en op maat gemaakt. Hier zouden wij zelf nooit op gekomen zijn.

De aanpak is duidelijk en over het eindresultaat zijn we meer dan tevreden. Jullie werkwijze is betrokken en professioneel: afspraak is afspraak en jullie reageren snel op vragen. We hebben jullie begeleiding als erg prettig ervaren; jullie hebben ons heel veel werk uit handen genomen.

De presentatie in de vorm van een ontwerpmap waar alle moodboards, ontwerptekeningen en plannen in gebundeld zijn en de shoplist ziet er goed uit. Qua prijs/kwaliteit zijn we ook zeker tevreden; het is fijn om keuzes te hebben in de shoplist."

Zouden jullie Factor-W aanraden bij anderen?
"Ja zeker! Vrienden reageerden erg enthousiast op het eindresultaat maar gaven bovendien aan dat deze stijl precies bij ons past. Ze stonden écht in onze woonkamer en niet in een plaatje uit een woonmagazine! Een beter compliment kunnen jullie volgens ons niet krijgen."

SITEMAP | CONTACT | ALGEMENE VOORWAARDEN | DISCLAIMER | PRIVACY POLICY