Referentie STRONG COLOURS

"Dian en Paulien hebben een erg goed interieurontwerp gemaakt, wat helemaal bij onze smaak past!


Na het kennismakingsgesprek hebben we een moodboard gemaakt om onze stijl weer te geven. Het viel niet mee om dit te doen aan de hand van de tijdschriften, maar met behulp van internet konden we het juiste beeldmateriaal vinden. Nadat het moodboard gemaakt was hebben we verschillende keren contact gehad met Paulien en Dian over het ontwerp. Zij kwamen met voorstellen en dan gaven wij aan wat we er van vonden.


Het ontwerp past heel erg goed bij onze wensen. De op maat gemaakte kasten zien er erg mooi uit. De lampenkap die Dian heeft ontworpen n.a.v. ons Aboriginal Schilderij wat wij vanuit Australië hadden meegenomen is een mooie eyecatcher geworden. De shoplist die wij hebben gekregen met alle artikelen was erg praktisch. Zo konden we zelf snel keuzes maken. Onze woonkamer is nu veel meer een geheel geworden. Het is strak met veel warme houten accenten en veel kleur in de accessoires. Ook hebben wij er onze eigen draai aan kunnen geven. We zijn erg tevreden over het resultaat en krijgen dan ook veel positieve reacties.

 

Jullie houden erg goed rekening met de wensen van je klanten en jullie shoplist is echt heel fijn. Je laat ons de keuze om de duurdere of goedkopere versie te kopen. Door jullie advies krijg je een inrichting die niemand anders heeft en dat vinden wij erg leuk."

 

Bekijk het project....

 

 

SITEMAP | CONTACT | ALGEMENE VOORWAARDEN | DISCLAIMER | PRIVACY POLICY