Referentie Stay Connected

"Het eindresultaat van het interieurontwerp/advies is in één woord WAUW! Het past bij wie wij zijn en we voelen ons er écht helemaal voor 100% thuis!

In onze vorige woning gebruikten we bepaalde ruimtes niet. De kleuren in huis waren het nooit helemaal (meerdere keren geschilderd) en we hebben meubels verschoven. Ondanks alles voelde het nooit helemaal 100% goed.
Voor onze nieuwe woning, die wij zien als ons 'voor-altijd-huis' wilden we dat iedereen van ons gezin zich er thuis en prettig zou voelen. Maar ook dat alle ruimtes zo optimaal mogelijk benut zouden worden en er een verbinding zou zijn tussen de ruimtes.

De Feng Shui methode en de werkwijze van Factor-W spraken ons aan. Zij zijn er gericht op dat ieder gezinslid zich op zijn plek voelt, dat het ontwerp creatief en tijdsloos is waarbij 'out-of-the-box' wordt gedacht. In het interieurontwerp zijn meubels, indeling en kleuren gebruikt die wij nooit zelf hadden kunnen bedenken. Erg fijn om een shoplist te ontvangen voor de meubels en verlichting zodat je een richtlijn hebt in wat past bij het ontwerp en je huis zodat je ook (prijs)bewuste keuzes kunt maken. Wij hebben de tussentijdse overlegsessies ook als prettig ervaren. Er wordt duidelijk gecommuniceerd. Ook in de mailwisseling. Het was een fijne samenwerking."

Marlon en Erik

Bekijk het project

SITEMAP | CONTACT | ALGEMENE VOORWAARDEN | DISCLAIMER | PRIVACY POLICY