Referentie Split Level woning

"De wisselwerking tussen onze wensen en de creatieve ideeën en adviezen van Factor-W hebben geleid tot een prachtig eindresultaat waarvan wij zeggen: alles klopt! Van het eindresultaat zullen wij zeker nog jaren genieten.

Paulien en Dian vliegen ieder project vanuit hun eigen expertise aan en streven naar een optimaal resultaat in nauwe afstemming met ons als opdrachtgevers. Zij komen met voorstellen maar staan zeker ook open voor onze suggesties. Het al dan niet opvolgen van onze ideeën kunnen ze ook goed onderbouwen. De Feng Shui benadering is voor ons een extra pré die zeker bijdraagt aan het goede gevoel over de inrichting van ons huis. 

Wij zijn zeer tevreden over de uitvoering en begeleiding van ons project. Elke stap in het creatieve proces wordt nauw afgestemd en Paulien en Dian houden daarbij een vinger aan de pols bij de uitvoering en de planning van de werkzaamheden. We hebben ons laten leiden door de adviezen en ontwerpen van Factor-W in de definitieve keuzes. Dit hadden wij met z'n tweeën nooit gedurfd."

Liset en Joop

Bekijk het project

SITEMAP | CONTACT | ALGEMENE VOORWAARDEN | DISCLAIMER | PRIVACY POLICY