Referentie Seniorenappartement

"Wij hebben de advisering en begeleiding door Factor-W als een fijne steun in de rug ervaren. De Feng Shui achtergrond gaf een mooie kapstok om indeling, kleur - en stijlkeuze aan op te hangen en om recht te doen aan persoonlijke verschillen en behoeften. De samenwerking met Paulien en Dian hebben wij als erg prettig ervaren en dat is gedurende het hele proces - van aanmelding tot afronding - zo gebleven. Als er onvoorziene tegenslagen waren wat betreft levertijd of niet voorradige materialen, dachten zij met ons mee en hielpen mee om een alternatieve keuze te maken.

De personen en firma's die vanuit het netwerk van Factor-W werden aangedragen hebben goede kwaliteit geleverd. Ook de afspraken met uitvoerders werden goed opgevolgd en gecontroleerd. De communicatie hierover was duidelijk, correct en tijdig.

Over het eindresultaat zijn we dik tevreden. Ons huis is echt ons 'thuis' geworden. Wij krijgen veel complimenten over de sfeer en smaakvolle inrichting van ons appartement. Achteraf bezien is het de investering dubbel en dwars waard geweest.

Bij het kopen van een huis, de verhuizing en alle regeldingen eromheen, komt er al genoeg 'op je bordje'. Daarom is het prettig om een gedeelte uit handen te kunnen geven aan een betrouwbaar bedrijf met deskundige mensen als Factor-W. Het schept overzicht in een woud van keuzemogelijkheden. De Feng Shui insteek hebben wij als bijzonder en als een extra pluspunt beleefd. Het resultaat ervan is dat onze uiteenlopende smaken en wensen goed bij elkaar zijn gebracht. Ook de integratie van het oude met het nieuwe interieur (meubels en accessoires) heeft goed uitgepakt.

Bedankt voor jullie hulp!"

Willem en Gerry

SITEMAP | CONTACT | ALGEMENE VOORWAARDEN | DISCLAIMER | PRIVACY POLICY