Referentie Into The Forest

"In het interieurontwerp zijn bestaande meubels knap gecombineerd tot een geheel, als nieuw ervaren, inrichting. Mede dankzij de maatwerk oplossingen en de gewaagde keuzes in behang en kleur.

Jullie zijn ontzettend prettig om mee te werken. Duidelijk in eigen ideeën en tegelijkertijd goed luisterend naar wat wij willen en wel of niet belangrijk vinden. Jullie zijn fijne mensen en zeer betrokken!

Wij zijn zeer tevreden over het gehele proces, de te doorlopen stappen en de flexibiliteit zijn heel prettig. In de 'shoplist' werden mooie spullen voorgesteld die vrijwel altijd raak waren op onze smaak met een goede blans tussen rust en gewaagde keuzes.

Het maatwerk, naar ontwerp Factor-W, vinden wij zeer geslaagd. Met name de vondst van de inzetkast in het bestaande keukeneiland en de kastenwand op de vide (waarin onze oude kasten op lumineuze wijze zijn geïntegreerd) zijn echte eye-catchers. Het advies om de grote haardkolom in de woonkamer af te toppen waardoor er een mooie zichtlijn ontstond vinden wij een geweldig goed idee."

Medy en Ewald

Bekijk het project

SITEMAP | CONTACT | ALGEMENE VOORWAARDEN | DISCLAIMER | PRIVACY POLICY