Referentie Into The Fields

"Wij zijn ontzettend blij met het resultaat en hebben het hele proces mede door jullie persoonlijke betrokkenheid en verrassende adviezen als erg prettig ervaren.

Jullie werkwijze en grote persoonlijke betrokkenheid vonden wij erg prettig. Er werd veel tijd en aandacht geschonken aan het persoonlijke proces. Er is goed naar onze wensen geluisterd en deze zijn op een verrassende wijze vertaald naar het interieurontwerp van onze woonkamer en keuken. De begeleiding (o.a. als personal shopper) die er werd gegeven was ongedwongen en resulteerde er in dat wij  vierkant achter al onze keuzes konden gaan staan.  
De presentatie van het ontwerp zag er super uit en is met veel zorg samengesteld en gebonden in een overzichtelijke map. Ook aan het ontwerpen en laten uitvoeren van het prachtige maatwerk is met veel passie gewerkt. En 'last but not least' zijn wij erg blij met de goede nazorg die wij van jullie hebben ontvangen.

Ons huis is weer van nu en heeft mede dankzij jullie Feng Shui achtergrond de warme uitstraling en sfeer waarbij wij ons heel fijn voelen."

Bekijk het project....

SITEMAP | CONTACT | ALGEMENE VOORWAARDEN | DISCLAIMER | PRIVACY POLICY