Referentie Vergaderruimte Welland Nederland B.V.

"Op dit idee waren we zelf nooit gekomen. Het eindresultaat is precies waar we op hadden gehoopt en zelfs meer dan dat. De gewenste verandering is gerealiseerd en de beoogde sfeer en uitstraling zijn bereikt.

In het begin hebben we even aan elkaar moeten wennen, maar uiteindelijk hebben wij het als een zeer prettige samenwerking ervaren met een fraai eindresultaat tot gevolg. Jullie inhuren is de investering dubbel en dwars waard. Niet alleen omdat jullie creativiteit en expertise als interieurontwerper hebben geresulteerd in een uniek interieurplan waarin gewerkt is vanuit het gedachtegoed van Fegn Shui, maar vooral omdat onze doelgroep, die het meeste tijd doorbrengt in deze vergaderruimte, zich er helemaal thuis voelt. Jullie kritische en professionele blik zet aan tot denken en laat je net even een stapje verder gaan.

Het uitwerken van het plan en de projectbegeleiding ten behoeve van de uitvoer van het plan waren prima in orde. De diverse partners zoals, schilder, stukadoor, stoffeerder etc. zijn stuk voor stuk top om mee te werken. Zeer prettig in de omgang en vooral erg kundig."

Michiel van Kerkhof MSc (directeur)
Rogier Engels (medewerker)

Bekijk het project

SITEMAP | CONTACT | ALGEMENE VOORWAARDEN | DISCLAIMER | PRIVACY POLICY