Referentie Happy Family

"Het totaalplaatje is precies geworden zoals we het in ons hoofd hadden; warm, knus en rustig. Van het begin af aan is er fijn meegedacht in onze wensen en waar nodig zijn deze aangepast. Wij vonden het prettig dat we de materialen en stoffen vooraf konden zien en dit samen met het moodboard gaf ons al een goede eerste indruk van hoe het zou moeten worden. Alle adviezen zijn door Factor-W afgestemd op het vooraf gegeven budget. Wij vonden het shoppen voor de meubels erg prettig en efficiënt. Fijn dat Dian met ons meeging om ons ervoor te behoeden dat we (weer) af zouden dwalen van het initiële plan.

Het traject vanaf het inventariseren van onze wensen tot aan de aankoop van meubels, vloer en raamdecoratie zit goed in elkaar. Er is tussentijds voldoende ruimte voor afstemming en eventuele aanpassingen. Wanner er zaken niet helemaal volgens verwachting verliepen was Factor-W altijd bereid om mee te denken in oplossingen.

Paulien en Dian hebben heel goed geluisterd naar onze wensen en zijn flexibel en creatief en werken oplossingsgericht. De opzet van het traject van moodboard tot aan de daadwerkelijke uitvoering zit goed in elkaar."

Maartje en Erik

Bekijk het project

SITEMAP | CONTACT | ALGEMENE VOORWAARDEN | DISCLAIMER | PRIVACY POLICY