Referentie | Drive-in woning

"De werkwijze die Factor-W hanteert past prima bij mij. Er is een open sfeer en er wordt goed geluisterd. Het ontwerp is verrassend en origineel. Het resultaat past precies bij mij.

Alle keuzes tijdens het ontwerpproces worden gebaseerd op de Feng Shui analyse die zij van je woning maken. Bij iedere oplossing werd uitgelegd waarom dit de beste keuze was zónder dat er iets werd opgedrongen. De uiteindelijke beslissing was altijd aan mij. Factor-W is zeer betrokken en de persoonlijke benadering voelde goed. De interesse in mij, mijn wensen en woongeluk waren oprecht gemeend. Er werd goed overlegd in de verschillende fases en er ontstond een fijne samenwerking. Paulien en Dian maken écht waar wat zij beloven.

Factor-W ontzorgt je van ontwerp, offertes aanvragen bij diverse uitvoerende partijen tot en met de planning en begeleiding van de werkzaamheden t.b.v. de uitvoering. Ik heb zelf niets hoeven te doen en dat was erg prettig. De verschillende vakmensen die aan het plan gewerkt hebben waren stuk voor stuk vakkundig, betrouwbaar en prettig in de omgang. De professionele presentatie van het interieurontwerp ziet er gelikt uit! Je krijgt het overhandigd als een mooi ingebonden boekwerk waar ik nog vaak in heb gekeken.

Het ontwerp van de kastenwand waardoor de lelijke kolom in het midden van mijn woonkamer werd weg gewerkt is een perfect stukje maatwerk. Ook de glaswand die nu de scheiding vormt tussen de trap en de zithoek is een geweldige oplossing. Spannend was het wel. Je ziet het op een ontwerptekening en in 3D, maar je kunt je toch moeilijk voorstellen hoe het er dan in werkelijkheid uit komt te zien.

Bedankt Paulien en Dian jullie zijn een topteam!"

Monique

Bekijk het project

SITEMAP | CONTACT | ALGEMENE VOORWAARDEN | DISCLAIMER | PRIVACY POLICY