Referentie | Appartement aan zee

"Ons uitgesproken gevoel en onze wensen zijn perfect opgepakt door Factor-W en dit heeft uiteindelijk geleid tot het gewenste en sfeervolle interieur.

De werkwijze van Factor-W sprak ons aan, waarbij we op basis van woonbladen onze wensen en stijlen kenbaar konden maken. Door het Feng Shui principe toe te passen als basis voor het interieurontwerp worden kleine details belangrijke elementen die zorgen dat het plaatje klopt. Het unieke en perfect uitgevoerde maatwerk heeft voor een geweldig eindresultaat gezorgd.

De betrokkenheid van Paulien en Dian heeft ons verder gebracht in de uiteindelijke keuzes die wij samen gemaakt hebben. Er wordt goed gekeken naar de gewenste prijs/kwaliteit verhouding. De presentatie en de shoplist klopte precies met wat we voor ogen hadden. En ook als we vragen hadden zocht Factor-W daar een passende oplossing voor. De presentatiemap van het ontwerp ziet er zo mooi en gelikt uit. Daar kijken we vaak nog met plezier in.

Wij hebben er voor gekozen om alles door Factor-W te laten regelen en uitvoeren. Dat is een hele goede keuze gebleken en zij hebben ons daarmee veel werk uit handen genomen. Factor-W werkt met goede onderaannemers en betrouwbare mensen. Wij hebben dit als erg prettig en professioneel ervaren. Ondanks dat wij bijna niets meer hoefden te regelen hadden wij als opdrachtgever wel het gevoel hier controle over te hebben doordat we steeds weer werden betrokken bij het hele proces. Prettig dat Factor-W alles kan regelen.

Factor-W luistert erg goed naar de wensen van de klant en spreekt andere ideeën, die wellicht beter passen in het interieur, ook uit. De kracht van Factor-W is volgens ons toch het duo Dian en Paulien die vanuit hun verschillende oogpunten naar het project/interieur kijken. Met hun Feng Shui achtergrond klopt het interieur van ons nieuwe appartement als een bus en voelt het als een warm thuiskomen. De kernwoorden van ons moodboard, rust, natuur, warm en licht zijn overeind gebleven en zie je duidelijk terug in het interieur."

Christa en Gérard

Bekijk het project

SITEMAP | CONTACT | ALGEMENE VOORWAARDEN | DISCLAIMER | PRIVACY POLICY