Meubelontwerp & maatwerk

Maatwerk, de beste oplossing!

Soms wordt tijdens het ontwerpproces duidelijk dat voor een bepaalde plek in een ruimte maatwerk de beste oplossing is. Maar het kan ook zijn dat je specifieke wensen hebt ten aanzien van een bepaald meubelstuk die niet terug te vinden is in de reguliere meubelcollecties. Of dit nu om een enkele kast of een complete keuken gaat, studio de WOON FACTOR kan speciaal voor jouw situatie en naar jouw wensen een meubel ontwerpen en op maat laten maken in iedere gewenste uitvoering en voor ieder budget. 

Maatwerk, een unieke persoonlijke touch!

Met een meubelstuk ontworpen door studio de WOON FACTOR geeft u het interieur een unieke en persoonlijke uitstraling mee. Samen kunnen we bekijken in welke materialen, kleuren en stijl het meubel gemaakt moet worden. Wij werken nauw samen met enkele professionele meubelmakers en interieurbouwers die met liefde voor hun vak ons ontwerp voor u uitvoeren. 

Maatwerk voor ieder budget!

Het voordeel van maatwerk is dat we een meubelstuk kunnen laten maken voor ieder budget. De prijs van het meubel is naast de ontwerpkosten mede afhankelijk van de materiaalkeuze, de keuze in hang- en sluitwerk, grepen en eventuele andere accessoires waarmee we een meubel compleet maken. Indien u hierin geïnteresseerd bent vraagt u dan gerust een offerte bij ons aan.

SITEMAP | CONTACT | ALGEMENE VOORWAARDEN | DISCLAIMER | PRIVACY POLICY