Werkwijze

Interieurontwerp in één dag: van huis naar droomhuis met Feng Shui analyse

Overweeg je een interieurverandering, verbouwing of verhuizing, maar wil je geen uitgebreid interieurplan? Dan is ons 'Interieurontwerp in één dag' precies wat je zoekt! Bereik samen met ons prachtige resultaten, terwijl we rekening houden met jouw woonwensen.

Voorbereiding

Om van jouw huis een droomhuis te maken in slechts één dag hebben we jouw input nodig. Verzamel beeldmateriaal van dingen die je aanspreken, zoals dat gave behang uit dat hippe restaurant, de maatwerkmeubelen uit het woontijdschrift dat je laatst las of dat bijzondere kunstwerk dat je op Pinterest spotte. Stuur ons deze verzameling, samen met de plattegrond van de woning en foto's van je huidige interieur. Hierdoor krijgen wij een goed beeld van waar je nu staat en waar we samen naartoe willen werken. Geef ook aan wat jouw specifieke wensen zijn en welke interieurvragen volgens jou extra aandacht nodig hebben.

Het ontwerp

Voordat we het interieurontwerp daadwerkelijk starten, voeren we een Feng Shui analyse uit van jouw woning. Zo krijgen we inzicht in de energiestromen in je huis en kunnen we positieve veranderingen aanbrengen om jouw woongeluk te vergroten. Een goede flow in je huis heeft namelijk een positieve invloed op je welzijn!

Met jouw inspirerende beeldmateriaal en de inzichten uit de Feng Shui analyse gaan we aan de slag met het interieurontwerp. We bekijken de mogelijkheden van de woning en gebruiken jouw wensen als leidraad om de best mogelijke oplossingen te tekenen. Tijdens het adviesgesprek presenteren we verschillende voorstellen.

Adviesgesprek (inclusief heerlijke lunch)

De dag van het adviesgesprek is aangebroken! Factor-W presenteert de schetsontwerpen en samen visualiseren we jouw nieuwe interieur. De dag verloopt als volgt:

Realisatie en presentatie

Na het adviesgesprek gaat Factor-W aan de slag met het uitwerken van het definitieve ontwerpplan op basis van alle schetsen, beelden en feedback. We leveren één passend ontwerp inclusief Feng Shui analyse, 2D plattegronden, sfeerbeelden, meubelcollage en kleur- en materiaalstalen. Je ontvangt het complete ontwerp thuis in een mooi en persoonlijk pakket. Hiermee kun jij vol vertrouwen naar je leveranciers stappen om jouw droominterieur werkelijkheid te maken. Dat geeft rust!

Investering: € 2.950,- incl. 21% btw (€ 85,- incl. 21% btw per uur).
Voor een gemiddelde woning van ongeveer 55 m2 (1 verdieping).

Maak vandaag nog een afspraak en we gaan samen aan de slag met jouw droominterieur!

Afspraak maken

SITEMAP | CONTACT | ALGEMENE VOORWAARDEN | DISCLAIMER | PRIVACY POLICY