Werkwijze

Compleet 2D interieurontwerp: jouw persoonlijke Feng Shui ontwerp

Kennismaken

Ben je op zoek naar een uniek en persoonlijk Feng Shui interieurontwerp dat perfect bij jouw levensstijl en persoonlijkheid past? Bij Factor-W streven we ernaar om jouw woondromen werkelijkheid te maken en een interieur te creëren waar je positieve energie ervaart en jezelf volledig kunt zijn. Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we jouw wensen, bekijken we de mogelijkheden van je woning en bepalen we de ideale samenwerkingsvorm. Op basis van dit gesprek stellen wij, indien gewenst, een op maat gemaakte offerte voor je op.

Een goede voorbereiding is het halve werk

In de voorbereidende fase voeren we indien nodig nauwkeurige metingen uit van de bestaande situatie en vatten we al jouw wensen samen in een Programma van Eisen. Tevens voeren we een Feng Shui analyse uit voor je woning, wat ons een energetische blauwdruk geeft waarop we al onze ontwerpkeuzes baseren. Tijdens een bespreking presenteren we de Feng Shui analyse en het Programma van Eisen, waarbij we deze mondeling toelichten.

Ontdek jouw unieke woonstijl

Om jouw persoonlijke woonstijl goed te leren kennen en te visualiseren, creëren we samen met jou een persoonlijk moodboard. We stellen diverse woonbladen ter beschikking waaruit je zelf beeldmateriaal kunt verzamelen. Met deze input ontwikkelt Factor-W het moodboard, dat een uitstekende indruk geeft van jouw voorkeuren op het gebied van kleur, materiaal en vormgeving. Met deze inspiratie gaan we aan de slag met het voorlopige ontwerp van jouw droominterieur.

Voorlopig interieurontwerp

Op basis van het moodboard, de Feng Shui analyse en het Programma van Eisen maken we de eerste schetsontwerpen. Indien nodig overleggen we met experts uit diverse disciplines, zoals architecten, constructeurs en andere adviseurs. We presenteren de schetsontwerpen op schaal in 2D, ondersteund door kleur- en materiaalstalen en aanvullend beeldmateriaal. Tijdens een bespreking werken we samen naar het definitieve ontwerp toe.

Definitief ontwerp

In het definitieve ontwerp worden alle onderdelen van het totaalconcept tot in detail uitgewerkt en gevisualiseerd in 2D. Dit wordt tijdens een vervolg-overleg aan je gepresenteerd, waarbij we samen de puntjes op de i zetten. Wil je nog beter kunnen visualiseren hoe het er straks uit komt te zien? Dan kunnen we ook een 3D presentatie maken van het interieurontwerp, tegen een meerprijs.

Realisatie en projectbegeleiding

Factor-W staat ook voor je klaar tijdens de uitvoering van het interieurplan. Door samen te werken met vakbekwame en betrouwbare partijen die garant staan voor een perfecte uitvoering, kunnen wij de hoogste kwaliteit garanderen. We verzorgen het offertetraject, sturen diverse betrokken partijen aan en bewaken de tijdsplanning. Zo word jij volledig ontzorgd. De vergoeding voor deze extra werkzaamheden wordt berekend op basis van een uurtarief van € 65,- incl. 21% btw.

Investering vanaf € 5.500,- incl. 21% btw (€ 85,- incl. 21% btw per uur).
Voor een gemiddelde woning van ongeveer 55 m2 (1 verdieping).

De volgende onderdelen behoren tot een 2D interieurontwerp:

Afspraak maken

SITEMAP | CONTACT | ALGEMENE VOORWAARDEN | DISCLAIMER | PRIVACY POLICY