Één uur interieuradvies bij u thuis

Staat u op het punt uw interieur te veranderen? Of gaat u misschien wel verbouwen of zelfs verhuizen? Zelf weet u wellicht wat u mooi vindt en hoe het er ongeveer uit moet gaan zien. Maar misschien twijfelt u of de juiste keuzes gemaakt worden. Een nieuwe kleur op de muur kan wonderen doen voor het interieur, maar welke tint past mooi bij uw meubels en vloer? Het kan prettig zijn als er een professional meekijkt naar uw verbouwplannen of bij de aanschaf van nieuwe meubels. Die bank die u heeft gespot ziet er heel gaaf uit, maar past deze wel in uw (nieuwe) woonkamer? U kunt met al uw woonvragen bij ons terecht en wij helpen u graag tijdens een interieuradvies bij u thuis. 

Feng Shui analyse

Factor-W maakt voorafgaande aan elk interieuradvies eerst een Feng Shui analyse van de woning. Zo brengen wij de energetische blauwdruk van uw huis in kaart en kunnen wij onze adviezen hierop afstemmen. Hiermee ontwerpt Factor-W niet alleen een mooi en sfeervol interieur, maar draagt het interieur ook bij aan uw woongeluk. Bij iedere interieurkeuze bekijken we welke invloed dit heeft op de energetische balans van de woning. Als een huis mooi in balans is heeft dit namelijk een positieve uitwerking op uw welbevinden.

Wat kan Factor-W voor u betekenen?

Met de Feng Shui analyse als leidraad verzamelen wij vervolgens, voorafgaande aan ons adviesgesprek, stalen (kleur en materialen) en beeldmateriaal gebasseerd op uw woonvragen. Zo kunnen wij ons advies ondersteuenen en visualiseren. Ook zal er indien gewenst een plattegrond in 2D met een nieuwe indeling en/of lichtplan voor u worden uitgewerkt. Voor een goede keuze in meubelen of maatwerkoplossingen kunnen wij u adviseren tijdens het adviesgesprek.

Heeft u interesse in één uur interieuradvies van Factor-W bij u thuis? Dan kunt u hier het aanvraagformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen. Voor één uur interieuradvies op locatie (inclusief Feng Shui analyse, stalenservice en voorbereidende werkzaamheden) vragen wij een vergoeding van € 395,- incl. 21% btw.

SITEMAP | CONTACT | ALGEMENE VOORWAARDEN | DISCLAIMER | PRIVACY POLICY