Werkwijze WONEN

Kennismaken

Bent u op zoek naar een exclusief interieurontwerp dat aansluit bij uw leefstijl, gezinssamenstelling en budget? Factor-W helpt u graag met het realiseren van uw woonwensen. Voor een optimale samenwerking is het belangrijk dat de visie en werkwijze van Factor-W bij u passen. Wij komen dan ook graag naar u toe om kennis te maken, uw wensen te bespreken en de mogelijkheden van de woning en de ruimtes te bekijken. Aan de hand van het eerste gesprek maken wij voor u, indien gewenst, een offerte op maat.

Goede voorbereiding is het halve werk

In de voorbereidende fase wordt, indien noodzakelijk, het meetwerk van de bestaande situatie verricht en een globale planning gemaakt. Ook vatten wij al uw woonwensen samen in het Programma van Eisen en maken wij een Feng Shui analyse van uw woning. Tezamen vormt dit de basis voor de uitwerking van het interieurontwerp.

Moodboard

Om uw woonstijl en wensen beter te leren kennen en te visualiseren, maken we samen met u een persoonlijk moodboard. We stellen een aantal woonbladen ter beschikking waaruit u zelf beeldmateriaal verzamelt. Hiermee creëert Factor-W het moodboard. Deze sfeerimpressie geeft een goede indruk van uw voorkeur wat betreft kleur, materiaal en vormgeving. Op basis hiervan gaan wij aan de slag met het voorlopige ontwerp.

Voorlopige ontwerp

Aan de hand van het moodboard, de Feng Shui analyse en het Programma van Eisen worden schetsontwerpen gemaakt. Hierbij zal Factor-W, indien noodzakelijk, overleg hebben met experts uit verschillende disciplines, zoals een architect, een constructeur en andere adviseurs. Wij presenteren onze schetsontwerptekeningen op schaal, eventueel aangevuld met 3D tekeningen, sfeerimpressies en kleur- en materiaalstalen. Naar aanleiding van het voorlopige ontwerp is het mogelijk een eerste kostenraming op te stellen en een globale planning te maken.

Definitief ontwerp

In het definitieve ontwerp worden alle onderdelen van het totaalconcept en overige technische zaken uitgewerkt, gevisualiseerd en vervolgens aan u gepresenteerd. Denk aan de indeling, het kleurgebruik, de materiaalkeuzes, het meubilair en de verlichting.

Realisatie en projectbegeleiding

Factor-W is er ook voor de uitvoering en begeleiding van de realisatie van het interieurontwerp. Door samen te werken met vakbekwame en betrouwbare partijen die garant staan voor een perfecte uitvoering van ons ontwerp, kunnen wij kwaliteit garanderen. Factor-W verzorgt het offertetraject, stuurt de diverse betrokken partijen aan en bewaakt de tijdsplanning. Hierdoor wordt u volledig ontzorgd.

Wilt u een exclusief interieurontwerp dat aansluit bij uw leefstijl, gezinssamenstelling en budget? Maak dan vrijblijvend een afspraak om kennis te maken. We laten graag zien wat Factor-W voor uw woning en woonwensen kan betekenen.

Afspraak maken

 

SITEMAP | CONTACT | ALGEMENE VOORWAARDEN | DISCLAIMER | PRIVACY POLICY